Hotel i Lido di Venezia

Hotel Biasutti

 
Hotel Biasutti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Biasutti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido di Venezia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kombinér kultur- og storbyferie med strandliv

Findes der noget bedre end at kunne trække sig tilbage til en skøn, stille oase efter en travl dag i Venedig, hvor du har udforsket alle de historiske skatte og smukke seværdigheder, den fantastiske by har at byde på? Den mulighed har du, hvis du holder din ferie på Hotel Biasutti.

Det bedste ved hotellet er, at det ligger på Lido di Venezia, "Strandøen", blot en kort sejltur med vaporetto (vandsporvogn) fra Venedigs livlige centrum. På den måde kan du kombinere din storbyferie med en afslappende dag på stranden.

Bliv lidt længere end en weekend og udforsk omgivelserne

Hvis du forlænger dit ophold med en dag eller to ud over weekenden, vil du nok have lyst til at tilbringe en af dine feriedage på stranden med at læse en god bog eller bare slappe helt af og lade dit blik glide hen over det blå hav.

Bortset fra Venedig, naturligvis, er her meget at foretage sig. Hotellet udlejer cykler, så du på to hjul kan komme ud at udforske Adriaterhavskysten og lagunen. Der er flere interessante seværdigheder i nærheden, såsom den jødiske kirkegård og kirken Sankt Nicolo.

For de aktive er her også masser af tilbud hvad angår forskellige sportsgrene. For eksempel kan du spille både tennis og golf. Der er en del baner at vælge imellem i nærheden af Hotel Biasutti. Sidst, men ikke mindst, finder du også et fitnessrum på hotellet.

Læs mere om Hotel Biasutti

Nyd en espresso i haven

Hotellets faciliteter er gode, og du kan regne med et komfortabelt ophold. I sommersæsonen er haven det sted, hvor du vil have lyst til at nyde dine morgener og gøre dig klar til dagen med en god kop espresso. I baren kan du dagen igennem købe en kølig drink eller en let snack, når den lille sult melder sig. Morgenmaden er typisk italiensk; dog med et fint udvalg af forskellige produkter. Der er ingen restaurant på hotellet, men rundt om hjørnet finder du masser af muligheder for at spise, hvis ikke du vælger at indtage din middag inde i selve Venedig. På hele hotellet inkl. værelserne, har du adgang til Wi-Fi.

Komfortable værelser i forskellig stil

Hotellet tilbyder flere forskellige værelsestyper. Alle værelser har følgende faciliteter: aircondition, minibar, satellit-tv, værdiboks, hårtørrer og privat badeværelse med bruser. Alle værelser har Wi-Fi og nogle har jacuzzi.

Læs om værelserne på Hotel Biasutti

Skjul teksten
 
 
search map