Hotel i Lido di Venezia

Excelsior Venezia Lido

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du kan lide at overraske og forkæle din partner med stil, så skal du måske overveje Hotel Excelsior. Hotel Excelsior er en nydelig og afslappende oase, at vende tilbage til efter en lang dag med sightseeing i Venedig. Og hvis du har nogle ekstra dage til gode, så foreslår vi dig, at nyde den gyldne strand, som befinder sig foran dine fødder på Lido di Venezia.

Forkæl dig selv

Hotel Excelsior er opbygget i god kvalitet, som både kan ses og mærkes på servicen og faciliteterne. Her tilbydes endda gratis transport til og fra Markuspladsen, så du på ethvert tidspunkt kan besøge fantastiske Venedig. Henvend dig i receptionen for at bestille transporten.

Der er 2 restauranter, som tilbyder frokost og middag. Den ene er 'Tropicana' som vender ud mod stranden og har en udendørs terrasse, og den anden 'La Taverna', er en indendørs restaurant med et udeareal som er åbent i sommersæsonen. Den ene restaurant tilbyder buffet, hvor den anden er 'a la carte'. Det ville naturligvis ikke være et 5-stjernet hotel, hvis ikke der fandtes en velassorteret strandbar, en pool-bar samt hotellets egen hyggelige bar.

Går du til stranden, så mangler der heller ikke noget her, strandbaren serverer gerne frokost og snaks, som du kan nyde direkte fra din liggestol.

Læs mere om Excelsior Venezia Lido

Hotel Excelsior har en dejlig azurblå pool, hvor du kan få en dejlig svømmetur eller bare slappe af med en god bog, hvis strandturen ikke kalder på dig den dag. Poolen ligger i en flot velholdt have, som ligger op til stranden. Her finder du naturligvis også komfortable liggestole og dejlig store parasoller. Skulle du have lyst til at træne en smule, så har Hotel Excelsior også et fitness-center med moderne udstyr samt en golf- og tennisbane, som receptionen kan bestille for dig.

Dejlig gylden strand

Lido di Venezia tilbyder en lang og gylden sandstrand, som er kendt for dens fine gyldne sandkorn. Stranden er børnevenlig, da vandet ikke er særlig dybt de første par meter.

Hotel Excelsior har fremragende strand service og her finder du dejlige komfortable cabanas og liggestole, som fører en tilbage til 70'erne. Disse cabanas kan bestilles på forhånd, hvis man gerne vil ligge under en.

Lyse og stilede værelser

De 197 værelser som findes på hotellet, er blevet gennemrenoveret i 2013 og tilbyder, udover stort komfort også farverige og anderledes værelser i dejlige farvekombinationer og stilarter med et maurisk touch. Der findes aircondition, satellit-TV, minibar, Wi-Fi og et privat badeværelse med tilhørende badekåbe og tøfler. Nogle værelser har udsigt over Adriaterhavet, nogle tilbyder panoramaudsigt over til Venedigs lagune og andre har en udsigt over den mauriske gårdhave.

Læs om værelserne på Excelsior Venezia Lido

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map