Hotel i Lido di Jesolo i Veneto

Tampico Hotel

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tre fulde stjerner af gæstfrihed


Hotel Tampico er et simpelt hotel, som vi i In-Italia har givet 2,5 sole, servicen og gæstfriheden er bestemt til 3 solen men forvent hverken luksus eller fem stjernet glamour, og du vil blive fint tilfreds med hotellets faciliteter og service.

Roligt kvarter


Hotellet ligger i en stille del af Lido di Jesolo kun få hundrede meter fra centrum. Der er en skøn terrasse med rig mulighed for at gå i baren og bestille alt fra kaffespecialiteter til kolde forfriskninger.

Hotellet har en god aftale med naborestauranten, hvilket giver dig rabat på menukortet, når du viser, at du er gæst på Hotel Tampico.

For dig som elsker sol og strand, er hotellet kun 150 meter væk fra havet, og hotellet har sit eget private område på stranden med liggestole og parasoller. Hvis du tænker på, at være en smule aktiv, så kan du hoppe på en bycykel og komme ud og se området og det smukke grønne bagland i Veneto.

Hos selskabet Jesolo by bike kan du gratis låne en cykel. Cyklerne finder du spredt langs kysten. Herudover er der et stort udvalg af vandaktiviteter, og lige rundt om hjørnet finder du Aqualand & Jesolandia.

Små men stadig komfortable værelser

Værelserne er en smule gammeldags og relativt små, men for de fleste folk er dette ikke et problem, da komforten er ok, og man muligvis vil tilbringe meget af tiden ude i byen. Der er forskellige typer værelser. Hotel Tampico har dobbelt, tremands- og familie værelser. Alle værelser har trådløst internet forbindelse (Wi-Fi), balkon, sat-tv, skrivebord, aircondition og privat badeværelse med badekar eller bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Daniela

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Possagno

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Veneto

search map