Feriebolig i Lido di Jesolo i Veneto

Residence Santa Fé

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Santa Fé ligger ved Piazza Torino i den østlige del af Lido di Jesolo. Det ligger ud mod hovedgaden, der fra kl. 20.00 til kl. 06.00 (i sommermånederne) forvandles til en livlig gågade med et stort udbud af restauranter og forlystelser.

Ferie med pool og tæt på stranden samt butikkerne

Hvis du længes efter sol og strand, kan Residence Santa Fé være en god kandidat. Du har nemlig ca. 100 meter til stranden, hvor du har en parasol og to liggestole til rådighed. Da stranden er kilometerlang, er der også en "gratis sektion", hvis du foretrækker at slikke sol på dit strandhåndklæde i stedet. Langs havet løber strandpromenaden, som tager dig fra byens ene ende til den anden. Skulle du derimod foretrække poolen, kan det også lade sig gøre. Vær blot opmærksom på, at der rundt om poolen hverken er solstole eller parasoller.

Læs mere om Residence Santa Fé

Gå til spisesteder og udeserveringer

Residence Santa Fé blev bygget i slutningen af 60'erne og består af to bygninger på 5 etager (med elevator). Totalt er der omkring 150 lejligheder. Her er parkeringsplads (med begrænset antal pladser) og reception. Langs med gaden er der yderligere parkeringsmuligheder. Fordelen ved dette sted er, som nævnt tidligere, beliggenheden i nærheden af butikker og spisesteder, hvliket kan være praktisk selv om du bor med selvforplejning. Om aftenen lever gader og torve op og Via Altinate forvandles til en lang gågade, lige som flere andre dele af Lido di Jesolo. Skulle du vælge at lade bilen stå, kan du komme rundt til fods, eller hvis du vil længere væk, kan du cykle eller tage den lokale bus.

Balkon eller terrasse

Lejlighederne er enkle men komfortable og har alle balkon (dog ikke så store at du kan sidde og spise ude).

Lejlighederne på Residence Santa Fé

Studiolejlighed med 2 til 4 sovepladser

Lejlighederne består af et opholdsrum delt i dagsområde med køkkenhjørne og spisebord, og natområde med dobbeltseng og sovesofa eller køjeseng samt badeværelse med toilet.

Studiolejlighed med 2 til 4 sovepladser (aircondition)

Lejlighederne består af et opholdsrum delt i dagsområde med køkkenhjørne og spisebord, og natområde med dobbeltseng og sovesofa eller køjeseng samt badeværelse med toilet. Lejlighederne råder desuden over aircondition.

Toværelseslejlighed med 4 til 5 sovepladser (aircondition)

Lejlighederne består af opholdsstue med sovesofa (bedst til børn), blind gang med enkeltseng eller køjeseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet. Lejlighederne råder desuden over aircondition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Lia

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Valbella Plus

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Veneto

Residence Adriana

Lido di Jesolo

Residence Liana

Torri del Benaco

search map