Anmeldelser af Residence Penelope

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Penelope

Læs personlige anmeldelser af Residence Penelope som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Penelope. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Penelope

Ferien i lido de jesolo var perfekt med stranden lige uden for døren, og shoppe muligheder samt restauranter. Det er det vi har brug for til en afslappet ferie??,men man skal lige vide at der ligger et meget fint hotel lige ved siden af, som spiller meget højt musik morgen, middag og aften??. Der er 5 lejligheder ved siden af hinanden og i to af dem var der så mange(ca 13-14 pers)voksne og børn, som var der sammen hyggeligt, men de var alt andet end stille. Højt musik til langt ud på natten og unger der løb rundt om bygningen, men det kan man jo komme ud for alle steder, at folk bare fylder for meget og ikke tar hensyn. Til hver lejlighed hører der to standstole og en parasol med lækkert?? men de to lejligheder havde 2•6 stole lige rundt om os, så ingengang på stranden ku vi få fred fra disse højt råbende personer samt deres forfærdelige musik. Så hvis man kunne lave et bevis på to stole man tog med til stranden og så tog den plads man ønskede, så var en del af ferien reddet. Det eneste tidspunkt vi ku være i fred var når vi gik ud og spiste om aftenen. Et stort plus var garagen der fulgte med lejligheden, for parkerings pladserne er meget små.

Lido di Jesolo som feriedestination

Residence Penelope
Rent og pænt
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Penelope
Lejlighed m. 1 soveværelse, 4/6 sovepladser (stueetage med terrasse)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence Lia

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Valbella Plus

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Villini Oasi

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Populært i Veneto

search map