Feriebolig i Lido di Jesolo i Veneto

Residence Le Gemme

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Le Gemme blev opført i 2004 og ligger i Lido di Jesolo's nordlige grønne del, hvor en del af byens campingpladser ligger. Det betyder at restauranter er inden for gangafstand, hvis du en dag gerne vil serviceres i stedet for selv at svinge gryderne.

En by med masser at byde på

Lido di Jesolo er måske mest kendt for badeferie, hvilket ikke er mærkeligt da der er en kilometerlang herlig strand og charmerende strandpromenade. Men byen er endnu mere påskønnet for sit store udbud af butikker og spisesteder, da Lido di Jesolo er en aflang by dendes der adskillige hyggelige shoppinggader og torv. Her er virkeligt alt hvad du har brug for og kan ønske dig i alle prisklasser. Du bor i byens nordlige del og har ca. 1 km. til Via Altinate hvor de første butikker begynder.

Der er 1 km. (ca. et kvarters gang) til Piazza Torino, til Piazza Milano er der ca. 2 km, til Piazza Marconi er der ca. 4 km. Om aftenen lukker flere gader ned for trafik og du får derved adgang til Europas længste gågade. Hvis du vil lade bilen stå kan du slendre, cykle (der er flere cykeludlejere rundt om i byen) eller tage rundt med de lokale busser.

En dag eller to på stranden

Byens herlige strand er et must, og du har en parasol og to liggestole til din rådighed (pr. lejlighed). Du kan vælge at leje flere liggestole eller gå hen til den så kaldte "gratis sektion", hvor du kan slå dig ned på dit eget håndkløde. Langs stranden er der barer hvor du kan få simple måltider og noget køligt at drikke, eller skal man bare gøre som italienerne selv og pakke en picknick kurv.
Hvis du vil hjem i de varmeste timer på dagen og tage en lille siesta så er det kun 10 minutter væk.

Læs mere om Residence Le Gemme

Slap af på din balkon

De dejlige lejligheder holder en god standard og er udrustet med aircondition, vaskemaskine og TV. På balkonen kan du slappe af og nyde tilværelsen med noget køligt i glasset.

Lejligheden på Residence Le Gemme

Lejlighed m. 2 soveværelser, 4/6 sovepladser (1. sal med terrasse)

Stue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden ligger på anden sal med terrasse som vender ud mod poolen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Jesolo Lido Village

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Sigi & Albin

Bressanone, Sydtyrol

Berghotel

Sesto, Sydtyrol

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Populært i Veneto

search map