Feriebolig i Lido di Jesolo i Veneto

Residence Ipanema

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Ipanema blev opført i 1999 i kort afstand fra stedets egen private sandstrand (ca. 70 meter). Du bor her langs Via Altinate ved Piazza Milano (gågade fra kl. 20.00 til 06.00). Du har desuden adgang til bygningens svømmebassin for voksne og for børn, hvor du kan solbade på den tilhørende solterrasse med parasoller og liggestole, hvis du ikke gider at komme på stranden.

Sæt pris på sommerpulsen

Beliggenheden er som sagt en vigtig del og fra Ipanema kan du nemt komme rundt i byen og udnytte alt hvad den tilbyder. Tøjbutikker, barer og restauranter har du lige om hjørnet og hvis dette ikke skulle slå til så er Lido di Jesolo en by med et næstent uanet udbud af alt mellem himmel og jord. Du kan lade bilen stå og tage rundt i byen til fods, med cykel eller med lokalbussen. Du kan også vandre fra nord til syd på den dejlige strandpromenade som lokker mange til.

Her er en lille pool med børneafdeling hvor du kan tage et afkølende dyp men de fleste vælger at bo her på grund af beliggenheden nær stranen, ca. 40 meter væk. På stranden venter der 2 strandstole og en parasol (pr. lejlighed) og hvis du vil leje flere stole kan dette også lade sig gøre. Ellers kan du finde en gratis strand hvor du kan slå dig ned med dit egen håndklæde.

Læs mere om Residence Ipanema

Komfortable lejligheder med aircondition og bred balkon

Elevatoren i bygningen gør det let at bo på de øverste etager. Lejlighederne råder alle over egen parkeringsplads, aircondition, vaskemaskine og fjernsyn samt bred balkon med bord og stole.

Lejlighederne på Residence Ipanema

Lejlighed m. 2 soveværelser, m. 4/6 sovepladser (med balkon / terrasse)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og fransk-sovesofa (1½ soveplads, bedst til børn under 10 år), soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med køjeseng, badeværelse med toilet og bruser og bred balkon eller terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Le Gemme

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Meerblick

Lido di Jesolo, Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo, Veneto

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map