Feriebolig i Lido di Jesolo i Veneto

Residence El Palmar

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence El Palmar ligger med udstigt over havet og den dejlige sandstrand i Lido di Jesolo. Residencen ligger centralt på Via Altinate, som fra kl. 20 til kl. 6 lukkes for trafik. Den centrale plads, Piazza Torino med alle restauranterne og barerne ligger i kort gangafstand herfra.

Pool, børnepool og strand

El Palmar ligger helt ned til stranden hvilket betyder at du let kan komme frem og tilbage til lejligheden i løbet af dagen, hvis du skulle få behov for at tage en siesta eller til frokost. På stranden har du en paralso og to solstole til rådighed (pr. lejlighed) med mulighed for at leje flere. Der er også "gratis sektioner" hvis du foretrækker dette. På stedet er der også et fint poolområde med børnepool, godt hvis du vil have lidt variation.

Læs mere om Residence El Palmar

Flere spisesteder at vælge i mellem

Det er praktisk at bo med selvforplejning men det kan også være dejligt at kunne slendre til forskellige spisesteder hvis du vil slippe for at lave mad. Den første restaurant ligger vare ca. 20 meter væk, ligeledes den første bar. Inden for 50 -100 meter er der yderligere spisesteder at vælge imellem. Selv et supermarked har du inden for et stenkast og langs Via Altinate ligger der flere forskellige små butikker. Hvis du foretrækker at lade bilen stå under ferien og komme frem til fods, cykel eller med den lokale bus passer det også fint. El Palmar har gratis parkering efter "først til mølle princip" og det er muligt at parkere i en garage i nærheden (mod tillæg). Her er desuden reception og elevator.

Afslapning på balkonen

Der er 137 lejligheder på El Palmar. Alle har balkon og er desuden udrustet med aircondition (i sommermånederne), TV og mikrobølgeovn. Lejlighederne har et soveværelse og et yderligere lille soveområde der aflukkes af en skydedør, derfor har vi valgt at beskrive det som en lejlighed med 1 soveværelse.

Lejlighederne på Residence El Palmar

Lejlighed m. 1 soveværelse, 4/6 sovepladser (med balkon)

Lejlighederne er ca. 50 m² og består af soveværelse med dobbeltseng og soveområde (bag skydedør) med to enkeltsenge, opholdstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne er desuden udstyret med aircondition, fjernsyn, mikrobølgeovn og balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Populært i Veneto

search map