Hotel i Lido di Jesolo i Veneto

Park Hotel Cellini

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ferie på stranden med familien

Hvis I har valgt Lido di Jesolo som jeres feriedestination, bliver I tilfredse på alle fronter. Denne italienske badeby byder på mange interessante aktiviteter, og tjener som en sand legeplads for mange familier. Park Hotel Cellini er et lille enkelt hotel, der gør den sjove familieferie komplet. Her bor I meget centralt, lige på stranden, men samtidig i en rolig ende af ferieparadiset, om end hotellet er lidt slidt.

Når I bor lige på stranden, kan I til enhver tid nyde godt af kilometervis af blødt sand, hvor I kan sole jer, lege, bade, læse bøger og slappe af. Mon ikke, I får brugt en del solcreme på ferien?

Hotellet stiller liggestol og parasol til rådighed, så det er bare at gå få skridt - så venter det ukomplicerede strandliv.

Her kommer I ikke til at kede jer

Den 13 kilometer lange, fine sandstrand i Jesolo er et skønt sted at tilbringe ferien. Til de aktive er her masser af muligheder for at dyrke alle former for vandsport. Hvad med for eksempel at prøve kræfter med windsurfing eller kitesurfing?

Den langstrakte ferieby har flere centre, og der er garanti for, at I ikke kommer til at kede jer, hverken dag eller aften. En af de mest kendte gader i Jesolo, Via Bafile, bliver om aftenen til en stor gågade med talrige barer, caféer, cocktail-barer, iskiosker, pizzeriaer og restauranter. Det er sjovt at slentre rundt her og kigge på livet omkring sig - og I bliver nok ikke overraskede over at få at vide, at dette er en af de længste bilfrie boulevarder i Europa.

Læs mere om Park Hotel Cellini

En overflod af service og faciliteter

Når I er på hotellet, er det oplagt at slappe af på en liggestol ved poolen, hvorfra I kan nyde samme udsigt som på stranden. Hvis I er til selvforkælelse, så hop i jacuzzi'en. Til de mindste er her naturligvis en børne-sektion. Andre faciliteter, I kan benytte jer af, er fitness-rum, hydro-afslapningsrum og sauna. Til børnene er der også et legeværelse, hvor de kan more sig i timevis.

Drik morgenkaffen i haven

Hotellet byder også på en skøn have med terrasse, hvor personalet i baren gerne hjælper dig med at få en perfekt morgen med en god espresso. Restauranten er a la carte, og serverer retter fra Veneto-regionen.

Alt i alt er Hotel Cellini et hyggeligt sted, hvor der er noget for alle, og rart at være.

Elegante, lyse værelser

Hotel Cellini har i alt 34 værelser. De er lyse og rummelige, og har alle satellit-tv, radio, pengeboks og minibar. Badeværelset har brusebad - dog har junior suiterne badekar med hydromassage. Alle værelser har balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map