Hotel i Lido di Jesolo i Veneto

New Tiffany's Park

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stille, men med central beliggenhed

Hotellet ligger ved Via Aquileia, en vej, der løber bagved den berømte og populære vej Via Bafile. Via Aquileia forvandler sig om aftenen til Europas største gågade, med masser af underholdning, butikker, trattoriaer, isbutikker, med mere. Hvis du ønsker endnu mere liv omkring dig, kan du søge mod Piazzi Manzini, som også ligger lige rundt om hjørnet fra hotellet.

Når du holder ferie på New Tiffany's Park, kan du nyde alle fordelene ved at være tæt på centrum, men samtidig bo i et roligt område, om end der kan være lidt støj fra vejen om aftenen.

Du bor ikke mere end 200 meter fra stranden, og her har hotellet sin egen private zone, hvor du kan benytte to liggestole og en parasol inden for sæsonen.

Italiensk mad og afslapning ved poolen

Hotellets kokke laver traditionelle, italienske retter, du får ikke gourmet mad her, men en gennemsnitlig kost. Er du i Italien for at nyde maden, så er der mange restauranter indenfor en overkommelig afstand fra hotellet, der har et bedre køkken. En god snack og en kølig forfriskning har du mulighed for at købe dagen igennem, og de kan indtages såvel i baren og loungen som på den udendørs terrasse.

Poolområdet giver et godt alternativ til stranden, og her er god plads og dejlige, grønne omgivelser. Rundt om poolen finder du liggestole, som egner sig perfekt til at slænge sig i, og læse en god bog eller bare slappe af.

Til børnene finder du en børnepool, og til de allermindste er der et indendørs legerum med alle typer legetøj.

Læs mere om New Tiffany's Park

Fin service og gode faciliteter

New Tiffany's Park er et 3-stjernet hotel på basisniveau, men vores opelvelse er at du får en god og tilfredsstillende service. Personalet i receptionen er glade for at kunne hjælpe dig med alt, der kan gøre din ferie mere behagelig. Hvis du ankommer med bil, kan du benytte hotellets parkeringspladser (tjek ledighed på forhånd), og overalt på hotellet kan du koble dig på gratis Wi-Fi. Du kan også leje cykler. Det er en stor fornøjelse at opleve Jesolo fra cykelsadlen - og ikke mindst det smukke, grønne bagland, du kan udforske, så snart, du bevæger dig lidt væk fra kysten.

Enkle værelser

New Tiffany's Parks 44 værelser er enkle, men komfortable, og alle har en terrasse eller balkon. Alle værelser har følgende faciliteter: Satellit-tv, aircondition, pengeboks, telefon og privat badeværelse med bruser.

Alt i alt et hotel, der ligger godt, og til en fornuftig pris - uden at hotellet i sig selv er en attraktion.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Bolivar

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Miami & Mini Miami

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Kennedy

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Residence Le Saline

Borgio Verezzi, Ligurien

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Veneto

search map