Feriebolig i Lido di Jesolo i Veneto

Jesolo Lido Village

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Jesolo Lido Village blev opført i 2007 efter et projekt af det berømte arkitekt Richard Meier. Du bor her i den østlige del af byen mellem via Levantina og den brede og fine sandstrand. Tæt på dit ferielejlighed finder du flere spisesteder (ca. 300 meter) og du kan ligeledes gå hen til nærmeste supermarkedet (ca. 150 meter).

Minimalistisk indrettet have og pool

På dette feriecenter finder du en bredt solterrasse med trægulv, der omgiver den lækre pool samt børnebassinet. Herfra kan du holde øje med børnene, mens de leger i børnebassinet eller du kan blive på den anden side af poolen for at solbade i fred og ro. Vær opmærksom på at liggestole ved poolen står til rådighed for alle gæsterne efter princippet først til mølle.

Læs mere om Jesolo Lido Village

Lav maden selv eller få den serveret

Da du bor in en lejlighed med køkken kan du selv vælge at lave mad, men en gang imellem kan det være skønt at slippe for at skulle stå i køkkenet. Fra din lejlighed har du ca. 300 meter til den nærmeste restaurant og bare 450 meter (i hver sin retning) til yderligere to. Hvis du vil prøve lidt flere af byens hyggelige udeserveringer kan du hoppe på cyklen eller lokalbussen, såfremt du ønsker at lade bilen stå.

Stilrige linje udendørs og indendørs

Lejlighederne har selvstændig indgang og er indrettet med fokus på at skabe lyse rum. Lejligheden har en bred terrasse, der vender mod pool. Du finder al den komfort, som du er vant til hjemmefra: Fladskærm-tv, opvaskemaskine, vaskemaskine samt aircondition. Du har desuden egen garageplads samt wi-fi internet opkobling i fælles arealer.

Lejlighederne på Jesolo Lido Village

Lejlighed m. 1 soveværelse, m. 2/4 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen er der udgang til terrassen. Lejligheden er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, fladskærm-tv og aircondition. Wi-fi forbindelse findes ved fællesarealerne.

Lejlighed m. 2 soveværelser, m. 4 sovepladser (med terrasse mod pool)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen er der udgang til terrassen, der vender mod poolen. Lejligheden er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, fladskærm-tv og aircondition. Wi-fi forbindelse findes ved fællesarealerne.

Lejlighed m. 2 soveværelser, m. 4/6 sovepladser (med have)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. Fra stuen er der udgang til haven. Lejligheden er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, fladskærm-tv og aircondition. Wi-fi forbindelse findes ved fællesarealerne.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Adria Holiday

Caorle, Veneto

Aparthotel Ashanti

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Hotel Europa

Malcesine

search map