Hotel i Lido di Jesolo i Veneto

Hotel Miami & Mini Miami

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Skøn beliggenhed tæt på stranden

På Hotel Miami & Mini Miami er du lige der, hvor det sjove foregår på Lido di Jesolo: I området omkring Piazza Aurora, en af de pladser på det livlige strandområde, hvor man oplever mest. Lido di Jesolo er en langstrakt turistby, hvor alt er tæt på stranden, og overalt er der mange muligheder for at underholde sig, spise, gå på café, købe is og shoppe. Her er også masser at lave for børnene. Den 13 km. lange sandstrand ligger kun 200 meter fra Hotel Miami, som stiller liggestole og parasoller til din rådighed.

I området omkring stranden kan du dyrke mange former for sport og vandsport, såsom surfing eller kite surfing, beach volley og mange andre aktiviteter. Det er også værd at leje en cykel og udforske det smukke, grønne bagland, du finder, så snart du bevæger dig lidt ind i landet og væk fra kysten.

Tag på en dagstur til Venedig

Hvis du aldrig har været i fantastiske Venedig, har du nu chancen for at kombinere din strandferie med en oplevelsestur til denne romantiske kulturby. Du tager bare båden, og efter ca. 50 minutter kan du sidde i en gondol og glide roligt rundt på Venedigs kanaler.

Til børnene finder du blandt andet forlystelsesparker og vandparkerne New Jesolandia og Aqualand er ikke langt fra dit hotel.

Et godt sted at slappe af

Hotellet består af to bygninger, der ligger overfor hinanden med swimming pool-området imellem sig. Det er dekoreret og indrettet i en lys stil, og tilbyder flere faciliteter og services. Du finder blandt andet en udendørs terrasse og en indendørs lounge, hvor du kan indtage forfriskninger fra baren. Den udendørs terrasse er det perfekte sted at nyde din morgenkaffe.

Pool-området er et dejligt alternativ som afveksling fra stranden. Læs en god bog eller tag en eftermiddagslur på din liggestol. Poolen har et område med hydro-massage. Om aftenen tilbyder restauranten en buffet. Lige udenfor hotellet finder du mange a la carte-restauranter, hvis du foretrækker dette.

Læs mere om Hotel Miami & Mini Miami

Moderne og lyse værelser

Værelserne er enkelte og har en fornuftig størrelse. I alt har Hotel Miami & Mini Miami 88 værelser, der alle er næsten ens. Forskellen består mest i størrelsen, som afhænger af, om du bestiller et dobbelt- eller trippelværelse. Alle værelser har balkon, aircondition, pengeboks, minibar og telefon. Wi-Fi er tilgængelig på de fleste fællesarealer.

Læs om værelserne på Hotel Miami & Mini Miami

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map