Hotel i Lido di Jesolo i Veneto

Hotel Florida

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Alt du behøver findes i Lido di Jesolo

Hotel Florida er et rigtigt familiehotel, som ligger helt nede til stranden. Her kan du se frem til afslappende dage i solen, og så får du tilmed 2 solsenge og en parasol gratis med i prisen for opholdet. Hvis du skulle gå hen og blive træt af sandet, tilbyder hotellet selvfølgelig et alternativ i form af en dejlig swimmingpool med en bar og udsigt til havet. Også her finder du solstole, parasoller og endda en børnepool.

Ikke nok med at Hotel Florida ligger på stranden, så har det også en central placering i forhold til byen. Centrum er lige rundt om hjørnet, med de mest populære gader via Verdi og Via Bafile tæt ved. Disse to gader er de vigtigste og mest livlige gader med mange butikker, barer, restauranter, pizzeriaer og diskoteker. Hotellet har også sin egen restaurant (hvor også morgenmaden bliver serveret), så hvis du hellere vil spise "hjemme" en aften, er det ikke noget problem. Du finder wifi-forbindelse i fællesområderne.

Masser af aktiviteter

Der er masser af aktiviteter både på og uden for hotellet. Hotel Florida er tæt placeret på vandlandet "Aqualandia", som er et hit hos børnene. Omkring hotellet kan du finde sjove spil, såsom ping-pong, petanque, beachvolley og tennis. Du kan også leje en cykel og udforske området. På stranden i Lido di Jesolo finder du også vandsportsaktiviteter, som windsurfing og wakeboarding / vandski. Du kan også komme ud og ride på stranden.

Venedig er lige rundt om hjørnet og er oplagt til en dagstur. Prøv f.eks. en tur i gondol - dine børn vil elske det!

Læs mere om Hotel Florida

Enkle og rene værelser

I alt har hotel Florida 69 værelser. Værelserne er en smule gammeldags, men alligevel komfortable. De fleste værelser har balkon med udsigt til havet eller byen. Alle værelser har aircondition, TV, værdiboks, hårtørrer og minibar.

Sidst, men ikke mindst.......

Hotel Florida er også kendt for en anden ting, eller faktisk er det poolen der er kendt... Tilbage i midten af 80"erne var det her, den italienske sanger Sabrina filmede musikvideoen til hendes 1987 single "Boys (Summertime Love)", der toppede hitlisterne i Frankrig og Schweiz, og toppede som nummer tre i Storbritannien. sangen blev ledsaget af en lidt provokerende musikvideo , som etablerede Sabrina's image som et sex symbol

Tip: Søg lørdag til lørdag for at finde priser.

Værelserne på Hotel Florida

Tresengsvær.

Vi kan ikke garantere balkon

Firesengsværelse

Vi kan ikke garantere balkon

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Bolivar

Lido di Jesolo, Veneto

Park Hotel Cellini

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Las Vegas

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map