Anmeldelser af Hotel Bolivar

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Bolivar

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bolivar som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bolivar. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
John og Nynne fra Silkeborg boede på Hotel Bolivar i Lido di Jesolo fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Vi er kommet godt hjem,og har haft en pragtfuld ferie. Der har ikke været noget som helst at udsætte om vores ferie,hotellet var i top,med en yderst stor service,smilende og venlige,og især var vi meget
overrasket over rengøring på værelset og den store service i restauranten,topkarakter.....og ikke mindst den service at vi havde besluttet os for at køre kl. 5 om morgenen og fik tilbudt morgenmad inden
afrejse,meget flot. Byen.stranden og alt dernede er bare et besøg værd igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Inger og manden fra Vejle boede på Hotel Bolivar fra d. 11. til d. 17. juli 2003. Hun skrev efter rejsen:

Vi købte impulsivt billige flybilletter til Venedig på tilbud over nettet (Mærsk Air) og skulle derefter finde overnatning. 
Priserne i og ved Venedig er opskruede i sommerperioden, så vi endte som bekendt med at booke i Lido di Jesolo via jer. Vi skulle ikke være rejst i højsommeren, for forholdet mellem pris og vare er ikke "value for money". Et meget lille værelse uden altan i et nedslidt hotel. Og så hedebølge med 35 grader oveni.... 
Hele kyststrækningen bærer i det hele taget præg af nedslidning - det er mange år siden, det var nyt og indbydende. Langt de fleste hoteller er gamle. Der sker ikke meget på denne kyststrækning - det bedste var musikalsk underholdning hver aften i forskellige genrer på torvene. Men det er jo også typisk en fødekanal til Venedig, som er det store trækplaster. 
Vi havde halvpension på hotellet, og det er typisk for mange hoteller i området. Det er stereotyp mad i pensionatsmiljø. Vi havde foretrukket selv at kunne vælge madsteder. Positivt var det, at der blev skiftet sengetøj hvert døgn, det var et plus i hedebølgen. I restauranten er der den pudsige omstændighed, at der stilles salt- og peberbøsser frem på buffet'en i et antal, der langt fra svarer til antallet af borde. Med det resultat, at de garvede hurtigt erobrede et sæt, som andre så måtte gå rundt og lede efter. Det kan da ikke være nogen stor investering med et sæt pr. bord! 
Se Venedig og dø, siger man. Meningen er selvfølgelig, at der ikke er mere at leve for, når man har set denne spændende by. -Se Lido di Jesolo og dø - af skuffelse, kunne man tilføje.
Vi har rejst tre gange årligt i mange år, og så er der smuttere, og det accepterer vi.
Det bør retfærdigvis tilføjes, at en børnefamilie vil få mere ud af stedet end os.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Miami & Mini Miami

Lido di Jesolo, Veneto

New Tiffany's Park

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Kennedy

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Veneto

search map