Hotel i Lido di Jesolo i Veneto

Hotel Bolivar

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her får du et hyggeligt hotel, som både er tæt på centrum og stranden. På Hotel Bolivar er der ingen dikkedarer, men du får til gengæld et meget komfortabelt ophold. Vi anbefaler mest Hotel Bolivar til par, der godt kan lide at gå på stranden, dyrke vandsportsaktiviteter, at shoppe, at spise og drikke godt og selvfølgelig bare slappe af på ferien. Hotel Bolivar er placeret ved siden af Piazza Marina og promenaden i Lido di Jesolo. Stranden ligger kun ca. 100 meter fra hotellet, og her finder du både solsenge og parasoller. Lido di Jesolo har omkring 15 km gylden sandstrand. Den gode beliggenhed åbner mange muligheder for både afslapning og aktiviteter.

Hvis du ikke har lyst til at tage på stranden kan du også blive på hotellet, som har en dejlig pool. Her kan du slappe af med en god bog og nyde solens varme og poolens kølende vand. Når tørsten melder sig kan du få en forfriskning i baren eller nyde en cocktail inden du finder en god restaurant nede i byen. Du kan også spise på hotellet, som har en udmærket restaurant, der har åbent både til frokost og middag. Hotel Bolivar har alle de faciliteter og services du forventer, og der er WiFi i fællesarealerne.

Værelser med balkon

Alle hotelværelserne råder over privat badeværelse, køleskab, værdiboks, telefon, satellitfjernsyn og balkon (nogle med fransk balkon). Aircondition kan fås mod betaling af tillæg på stedet.

På hotellet findes der desuden pool, parkeringsplads, restaurant, hall og bar. Alle fælles lokaler har aircondition.

Læs mere om Hotel Bolivar

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Miami & Mini Miami

Lido di Jesolo, Veneto

New Tiffany's Park

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Kennedy

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Ariston

Taormina, Sicilien

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Residence Liana

Torri del Benaco

search map