Feriebolig i Lido di Jesolo i Veneto

Green Village

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Herligt poolområde

Sol og bad er det svært at få nok af, specielt når du befinder dig i Italien. På Green Village kan du rigtigt nyde dit ophold. Et stort, fint poolområde med skønne solsenge, farverige parasoller og separat børnepool står til din rådighed.

Rundt om poolen ligger de små huse med ferielejlighederne, og indrammer det hele på en fin og hyggelig måde. Disse ferieboliger passer til både par og familier grundet beliggenheden. Du er nemlig kun 10 minutters gang fra Piazza Mazzini og shoppinggaden Via Bafile, som ligger ca. 750 m. væk. Den skønne sandstrand finder du efter yderligere et par minutters gang - den bor du ca. 850 m. fra.

For de mindste er der ikke bare børnepool, men også en legeplads, hvor de kan boltre sig og måske finde legekammerater.

Dejlige udflugtsmål

Fra Green Village kan du tage på mange dejlige udflugter, og hvis ikke byens mange tilbud rækker, kan du tage til Venedig og nyde byens skønhed og dykke ned i kultur og historie. Du kan enten tage lokalbussen eller parkere bilen nær ved Punta Sabbioni, hvorfra du efterfølgende fortsætter med båd.

I Lido di Jesolo finder du et væld af butikker - den ene afløser den anden, og her er varer i alle prisklasser og for enhver smag. Trænger du til variation, kan du sætte dig i bilen og køre i ca. minutter til Noventa di Piave, hvor der er et stort design-outlet.

Læs mere om Green Village

Veludstyrede lejligheder

Her er i alt 60 lejligheder at vælge imellem, som alle ligger i townhouses. Alle har samme rare komfort. Du har vaskemaskine, opvaskemaskine, mikroovn, aircondition, satellit-tv, Wi-Fi samt have. Parkering findes. Vagt/pedel findes på stedet. Husk at du selv skal have håndklæder med.

Lejlighederne på Green Village

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser

Består af stue med tekøkken og sovesofa til 2 personer (passer bedst til børn), et soveværelse med 2 senge samt en ekstraseng, badeværelse med bruser eller badekar. Have.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Adria Holiday

Caorle, Veneto

Larici

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Anbefalinger til dig

Valbella

Bibione, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

search map