Feriebolig i Lido di Jesolo i Veneto

Green Village

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Herligt poolområde

Sol og bad er svært at få nok af, specielt når du befinder dig i Italien. På Green Village kan du rigtigt nyde dit ophold. Et stort og fint poolområde med skønne solsenge, farverige parasoller og separat børnepool står til din rådighed.

Rundt om poolen ligger de små huse med ferielejlighederne, og indrammer det hele på en fin og hyggelig måde. Disse ferieboliger passer til både par og familier grundet beliggenheden. For de mindste er der ikke bare børnepool, men også en legeplads, hvor de kan boltre sig og måske finde legekammerater.

Green Village passer både til par og til familier takket være dens beliggenhed, du er nemlig kun 10 minutters gang fra Piazza Mazzini og shoppinggaden Via Bafile, som ligger ca. 750 m. væk. Den skønne sandstrand ligger 850 meter væk.

Dejlige udflugtsmål

Fra Green Village kan du tage på mange dejlige udflugter, og hvis ikke byens mange tilbud rækker, kan du tage til Venedig og nyde byens skønhed og dykke ned i kultur og historie. Du kan enten tage lokalbussen eller parkere bilen nær ved Punta Sabbioni, hvorfra du efterfølgende fortsætter med båd. Et godt alternativ, der værdsættes af mange.

Et hav af butikker og spisesteder med udeservering

Lido di Jesolo er et paradis for dig der gerne vil have meget at vælge imellem, om det så er spisesteder eller shopping. Her er nemlig et hav med alt mellem himmel og jord, hvor den ene forretning afløser den anden i meget forskellige prisklasser. Skulle dette mod forventning ikke række, kan du tage bilen og køre til Noventa di Piave på ca. 30 minutter, hvor der er et stort designer-outlet med masser af butikker og spisesteder.

Læs mere om Green Village

Veludstyrede lejligheder

Her er i alt 60 lejligheder at vælge imellem, som alle ligger i townhouses. Alle har samme rare komfort. Du har vaskemaskine, opvaskemaskine, mikroovn, aircondition, satellit-tv, Wi-Fi samt have. Parkering findes. Vagt/pedel findes på stedet. Husk, at du selv skal have håndklæder med.

Lejlighederne på Green Village

Lejlighed m. 1 soveværelse og have

Stueetage. Består af opholdsrum med tekøkken og sovesofa til 2 personer (passer bedst til børn), et soveværelse med 2 senge samt en ekstraseng, badeværelse med bruser. Have.

Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon i 2 plan

I to plan. Består af et opholdsrum med tekøkken og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng samt en enkeltseng, badeværelse med bruser og balkon. Trappe til hems, hvor du har et værelse med sovesofa til to personer, badeværelse med bruser og balkon. Ca 80 m²

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map