Hotel i Lido di Jesolo i Veneto

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Falkensteiner Hotel & Spa er et anbefalelsesværdigt 5-stjernet feriested beliggende på adriaterhavskysten lige op til en smuk lavvandet sandstrand. Mere luksuriøst bliver det næsten ikke i Lido di Jesolo. Dette spektakulære hotel er fornyeligt blevet renoveret, og resultatet er et arkitektonisk mesterværk. Som en ekstra bonus er Falkensteiner Hotel & Spa kun 500 meter væk i gåafstand fra centrum af Lido di Jesolo.

Stå op til den mest lækre morgenmadsbuffet med alt, hvad hjertet begærer af varme og kolde retter. Med mad i maven er du klar til at udforske hotellets mange faciliteter. Gå evt. ned på stranden og smid dig i en behagelig solseng, og hvis sulten eller tørsten rammer dig, så benyt hotellets egen strandbar, hvor der serveres kølige forfriskninger og lette snacks. Hvis du derimod er ude efter en mere aktiv dag, så lej en cykel og tag rundt og se området, arranger en turnering i golf, eller prøv kræfter med de mange muligheder for vandsport. På hotellets bagside kan du også sætte dig og slappe af med en god bog i det grønne område med flotte laguner.

Læs mere om Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo

Skønt wellness center med mange behandlinger

Der er intet bedre end at forkæle sig selv, når man er på ferie. Det er nemlig lige præcis dét, som ferie handler om. På Hotel Falkensteiner kan de byde dig velkommen ind i det mest fantastiske wellness-center,  hvor det eneste du skal, er at slappe af og suge hele oplevelsen til dig. Spa området dækker over et område på mere end 1500m2, hvilket er helt vanvittigt stort, og rummer alt, hvad et spa bør. Der er indendørs og udendørs pool, jacuzzi, luksuøse afslapnings områder, flere forskellige saunaer og rum som bruges til forskellige kropsbehandlinger og massage, der bestilles i hotellets reception. Alt i alt, utrolig gennemført og meget lækkert.

Super gastronomi i hotellets restaurant

Når solen står lavt på himlen, og du er kommet tilbage enten fra stranden, byen eller en behandling i wellness-området, så er det tid til skifte badetøjet ud med aften outfittet og komme af sted til middag. Prøv endelig hotellets egen restaurant, som har et bredt udvalg af delikate internationale retter med høj kvalitet af råvarer, eller bevæg dig ud i nærområdet og nyd en aften på et af områdets mange restauranter.
Når middagen så er ovre, så tag plads på hotellets egen indendørs / eller udendørs terrasse med et lækkert glas vin og kig ud over havet. Mere idyllisk og romantisk bliver det ikke. Her er plads til ro og fred og kvalitetstid for dig, som vil slappe af.

For børnene er der en sjov børneklub (min. alder 3 år / åben i sæson), hvor der bliver arrangeret skægge og fjollede aktiviteter, så de små kan blive underholdt og få hyggelige oplevelser med andre barnlige sjæle. Netop dette, er hvad der blandt andet gør, hotellet utrolig børnevenligt - så medbring gerne børn i alle størrelser, de er mere end velkomne.

Ud over dette er der også andre faciliteter, hvor nogen af dem er mere praktiske: Wi-Fi til dig der har brug for at komme på nettet, vaskeri så man har mulighed for at få vasket tøjet, roomservice hvis du en dag bare vil være på værelset, træningscentre til de aktive og meget andet.

Hvis du ankommer i bil, så er der gratis parkering på hotellet.

Moderne og behagelige værelser

Hotellet har 126 værelser og suiter, alle med en meget høj strandard. Alle værelser har balkon, en Nespresso kaffemaskine, Wi-Fi, 2 solsenge på stranden, brusebad og badeværelse, aircondition, satellit-tv, minibar, safeboks, hårtørrer og toiletartikler.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Excelsior Venezia Lido

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Caesius Therme

Bardolino, Veneto

Hotel Waldorf

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map