Lido di Jesolo, Veneto Aqualandia

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Parken råder over 80.000 m² indbydende temaområder med 26 attraktioner, der er bundet sammen af palmer og tusindvis af planter og blomster langs Adriaterhavets kyst. Og her er ikke blot vandunderholdning for store og små, her er også mulighed for at slappe af i Hammam Batiks velvære- og beautycenter, dyrke sportslige aktiviteter som dykning og water-spinning, tage dansetimer i latin eller være tilskuer til nogle af de mange live-shows, der afholdes dagligt i parken.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Følgende områder udgør parkens omdrejningspunkter:
- Funnyland: En lille park i parken, der tager udgangspunkt i tegneseriernes verden og som er beregnet for de mindste i familien. Og naturligvis er det muligt at få sine poder passet under sikre og kontrollerede forhold dagen igennem, mens de morer sig i Funnyland.

- Zona Adrenalinica: I en tropisk have finder man området, hvor adrenalinen løber frit som vandet i rutchebanerne. Her støder man på navne som kamikaze, Scary falls, Stargate og Spacemaker – alle vandrutchebaner, der har det til fælles, at de vil kalde adrenalinen frem hos selv den mest hårdføre vandhund. Spacemaker er eksempelvis den højeste vandrutchebane i verden med sine 42 meter og en hældning på 60 grader, hvorved man nemt kommer op på 100 km/t med en acceleration, der giver gåsehud. Scary Falls og Stargate er lukkede vandrutchebaner udstyrede med lyd og lys, der akkompagnerer den hårrejsende nedfart. Og kan man ikke få nok, kan man også kaste sig ud fra bungee-jump-tårnets 60 meters fald.

- Music on the beach: Ørkensand, en 9 meter lang haj hængt op i halen, sivparasoller, suftbrædder som borde og en tropisk cocktailbar skaber rammerne for dette område, der skal lede tankerne hen på Californien.
- Zona Sportiva: Her kan man dyrke sportslige aktiviteter i flere afskygninger; beach volley på sand eller i vand, brasiliansk fodbold (som spilles på sand) eller man kan foretage regulær styrketræning i et fuldt udstyret træningscenter. Til dette områder hører også den nye Tiki Arena, som er et stort amfiteater, hvor man kan følge underholdende shows som: The Slamball Show, der primært er en akrobatisk forestilling iblandet underholdning, The Tumbling Truck Show, der bringer mindelser til det famøse Cirque du Soleil, og papegøje-forestillingen The Parrots Show.

- Zona relax: Afslapning og selvforkælelse har også fået en plads i Aqualandia. I Hammam Batik mangler der ikke noget for en fuldendt forkælelse mellem palmer og vandfald, hvilende under sivparasoller ved bredden af den skvulpende, bølgende…pool.
Naturligvis skal de mange munde, der besøger Aqulandia også mættes, og hertil er der flere muligheder at vælge i mellem. Man kan benytte sig af self-service restauranten; af det såkaldte ’Frullateria’, hvor der serveres vegetariske retter, pizza og crepes; af snack-baren, der laver sandwich eller man kan stille den søde sult ved en af parkens isbarer. Desuden er der picnic område.

Aqualandia byder naturligvis også på børnebassin og meget meget mere. Ved siden af parken finder man desuden en 18-huls mini-golf bane.

OBS: Det er ikke tilladt at medbringe dyr i parken.

Transport:
- i bil: ved afkørslen fra motorvejen A4 kører man mod Mestre og lufthavnen Marco Polo. Herfra kører man i retning mod Jesolo og dernæst mod Lido di Jesolo. I udkanten af Lido di Jesolo finder man skilte mod Aqualandia. Der forefindes parkering mod betaling ved parken. Vi gør opmærksom på, at denne ikke er overvåget.
- i tog: Man kan tage toget til stationen i San Dona' di Piave. Derfra vil der være busser til Jesolo, hvor man skal skifte til bus nr. 5, der kører hver halve time og stopper lige foran parkens indgang.
- i bus: Der findes en veludbygget busservice gennem ATVO til Aqualandia fra de omkringliggende byer, så som Lido di Jesolo, Venedig, Bibione og Oderzo.

 
search map