Feriebolig i Lido di Jesolo i Veneto

Appartamenti La Piramide

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lido di Jesolo er populært og kendt for sin lange fine sandstrand, så hvad passer bedre en at holde en skøn sol og badeferie her. Her er ingen tilhørende pool, men hvad gør det når du har stranden og det adriatisk hav lige uden for huset.

Du bor lige ud til stranden

Du bor her i en lille ejendom lige ud til byens lange herlige sandstrand, hvilket er La Piramides store styrke, i kombination med den komfortable indretning selvfølgelig. Vi formidler kun én lejlighed, der ligger på første sal. Fra din lejlighed har du udgang til balkon med udsigt over havet - regn dog ikke med, at du kan være på balkonen med hele familien, især hvis du benytter alle 8 sovepladser i lejligheden. Ejendommen har elevator og du kan benytte dig af parkeringsplads ca. 200 meter fra din feriebolig.

Massor af butikker og udeserveringer

Det er ikke kun strand og strandpromenade der gør sig gældende i Lido di Jesolo, men også nattelivet. Her er et stort udvalg af forskellige butikker i mange prisklasser, såsom barer, restauranter og udeserveringer. Om aftenen lukkes der for trafikken hvilket gør at du her har en af Europas længste gågader, spækket med alt mellem himmel og jord. Da byen er aflang er afstandene noget længere end du sikkert er vant til og derfor har man delt Lido di Jesolo's centrum op i forskellige Piazzaer, det vil sige torv der alle har sine udeserveringer og butikker.

Der kan lejes cykler i byen

Denne ferielejlighed ligger ved Piazza Torino og til Piazza Milano er der ca. 700 meter. Til Piazza Drago er der ca. 3 Km. og hvis du vil lade bilen stå kan du enten komme frem til fods, cykle eller tage lokalbussen som let tager dig rundt i byen. Sørg for at fået gået en tur på den fine strandpromenade der går langs centrum og som værdsættes af mange løbere. Restauranter, Caféer, barer og isbarer ligger lige rundt om hjørnet, så du har aldrig langt hjem hvis du får lyst til at spise ude en aften.

Læs mere om Appartamenti La Piramide

Veludstyret ferielejlighed med balkon og havudsigt

Lejligheden er hjemligt indrettet og savner ingen af de hvidevarer du er vant til hjemmefra: Den er nemlig udstyret med mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og aircondition. Der er desuden fjernsyn dog ingen internet - men på caféerne nede på gaden kan du nemt logge på deres wi-fi og surfe eller læse dine mails.

Lejligheden på Appartamenti La Piramide

Treværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (1. sal med balkon og havudsigt fra siden)

Lejligheden ligger på første sal og har balkon med havudsigt fra siden. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), to soveværelser med dobbeltseng og enkeltseng samt ét badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. Lejligheden råder endvidere over aircondition, opvaskemaskine, og fjernsyn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Meerblick

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Meerblick

Lido di Jesolo, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map