Feriebolig i Lido di Jesolo i Veneto

Aparthotel Sheila

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du skal på ferie, kan det være vældig komfortabelt at vælge et såkaldt lejlighedshotel. På den måde har du både mulighed for at bo i lejlighed med køkken, samtidig med at du har service og faciliteter som reception, morgenmadsrestaurant og pool. En perfekt kombination til dig som vil slappe af.

Stort udbud lige uden for døren

På trods af, at Aparthotel Sheila ligger centralt, bor du i et lidt roligere område i en sidegade til den større Via Olanda. I sommerhalvåret forvandles Lido di Jesolos hovedgade til en lang og livlig gågade med et stort udbud af restauranter og forlystelser mellem kl. 20 og 06, og der er ikke langt fra din lejlighed til al denne herlighed. Det er perfekt for dig som nyder at slentre rundt i de varme sommeraftener, enten langs forretningsgaderne eller på strandpromenaden. Selv stranden ligger i behagelig gåafstand, blot ca. 150 meter fra stedet. Som gæst på Aparthotel Sheila har du inkluderet strandservice i prisen med to solstole og en parasol pr. lejlighed.

Lido di Jesolo er en aflang kystby med flere forskellige centre, og har du lyst til at lade bilen stå, kan du tage lokalbusserne som hurtigt og smidigt kører dig rundt i byen, eller måske er det endnu bedre at leje en cykel, hvis ikke du har din egen med.

Læs mere om Aparthotel Sheila

Godt og komfortabelt

På Aparthotel Sheila er der reception, fælles TV-stue, morgenmadsrestaurant, bar med mulighed for at sidde ude og parkering enten i garage på forespørgsel og mod tillæg, eller lige i nærheden. Der er et fint lille poolområde, hvor selv de mindste gæster har deres afdeling, og rundt om poolen er der solsenge og parasoller, så du kan slikke sol hele dagen. Der er adgang til gratis wi-fi både i de offentlige rum og i lejligheden samt et såkaldt internetpoint.

I løbet af sommeren er der underholdning et par gange i løbet af ugen i form af levende musik. Der er natportier på stedet.

Velindrettede lejligheder

Lejlighederne er moderne indrettet og har køkken, microbølgeovn, opvaskemaskine, værdiboks, satellit TV, wi-fi, aircondition, balkon og hårtørrer. Bor du i en 2-værelseslejlighed har du to TV-apparater, ét i hvert værelse.

Læs om lejlighederne på Aparthotel Sheila

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map