Feriebolig i Lido di Jesolo i Veneto

Aparthotel Sheila

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du skal på ferie, kan det være vældig komfortabelt at vælge et såkaldt lejlighedshotel. På den måde har du både mulighed for at bo i lejlighed med køkken, samtidig med at du har service og faciliteter som reception, morgenmadsrestaurant og pool. En perfekt kombination til dig som vil slappe af.

Stort udbud lige uden for døren

På trods af, at Aparthotel Sheila ligger centralt, bor du i et lidt roligere område i en sidegade til den større Via Olanda. I sommerhalvåret forvandles Lido di Jesolos hovedgade til en lang og livlig gågade med et stort udbud af restauranter og forlystelser mellem kl. 20 og 06, og der er ikke langt fra din lejlighed til al denne herlighed. Det er perfekt for dig som nyder at slentre rundt i de varme sommeraftener, enten langs forretningsgaderne eller på strandpromenaden. Selv stranden ligger i behagelig gåafstand, blot ca. 150 meter fra stedet. Som gæst på Aparthotel Sheila har du inkluderet strandservice i prisen med to solstole og en parasol pr. lejlighed.

Lido di Jesolo er en aflang kystby med flere forskellige centre, og har du lyst til at lade bilen stå, kan du tage lokalbusserne som hurtigt og smidigt kører dig rundt i byen, eller måske er det endnu bedre at leje en cykel, hvis ikke du har din egen med.

Læs mere om Aparthotel Sheila

Godt og komfortabelt

På Aparthotel Sheila er der reception, fælles TV-stue, morgenmadsrestaurant, bar med mulighed for at sidde ude og parkering enten i garage på forespørgsel og mod tillæg, eller lige i nærheden. Der er et fint lille poolområde, hvor selv de mindste gæster har deres afdeling, og rundt om poolen er der solsenge og parasoller, så du kan slikke sol hele dagen. Der er adgang til gratis wi-fi både i de offentlige rum og i lejligheden samt et såkaldt internetpoint.

I løbet af sommeren er der underholdning et par gange i løbet af ugen i form af levende musik. Der er natportier på stedet.

Velindrettede lejligheder

Lejlighederne er moderne indrettet og har køkken, microbølgeovn, opvaskemaskine, værdiboks, satellit TV, wi-fi, aircondition, balkon og hårtørrer. Bor du i en 2-værelseslejlighed har du to TV-apparater, ét i hvert værelse.

Læs om lejlighederne på Aparthotel Sheila

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Aparthotel Sheila

Læs personlige anmeldelser af Aparthotel Sheila som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aparthotel Sheila. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Aparthotel Sheila

Suverænt

En helt igennem suveræn sommerferie med sublim service fra alle sider.
Kan bestemt anbefales??

Læs mere

Perfekt til afslapning og badeferie

Vi har rejst med in-italia flere gange og dette er det hidtil bedste hotel vi har været på. Dejligt store værelser og endda et separat badeværelse til hvert værelse. Der var rigtige senge til alle og det var rart at slippe for at sove på en sovesofa. Balkonerne er rigeligt store. Vi havde en lejlighed og det var skønt med daglig rengøring og udskiftning af lagner. Hotellet ligger tæt på stranden og der følger to liggestole og en parasol med til hver lejlighed. Morgenmaden som er inkluderet er ganske udmærket. Poolen er skøn og børnene var vilde med den. Det var altid let at få en liggestol. Hotellet ligger i den rolige ende af Lido de Jesolo men der mangler ikke noget. Hverken supermarkeder, restauranter eller butikker. Det er let at tage bussen, som går lige rundt om hjørnet, ind til centrum hvis man vil se mere.

Læs mere

Suverænt personale

Rent og pænt i værelset. Altid et glad smil fra al personalet fra rengøring til servitricer og receptionister. Morgenmaden er blevet meget bedre siden vor forrige besøg for nogle år siden. Nu er der bacon, omelet, kogte æg, røræg, frugt til yoghurt, mm. Morgenmadspersonalet fjernede hurtigt brugt service fra bordet, og fyldte op i buffeten så der aldrig manglede noget. Hotellet ligger med perfekt afstand til havet (75 m.) og egen parasol. Her kan hotellet bedre kontrollerer, hvordan man bruger parasollen. I bookningen hører en parasol og to stole til hvert værelse, men vi så flere som lagde beslag på flere parasoller, hvilket resulterede i at gæster som kom senere til havet, måtte tage de allersidste parasoller op mod land. Et lille minus til rengøringspersonalet, som larmede og talte vældig højt allerede ved 7-tiden om morgenen.

Læs mere

Bedømmelse af Aparthotel Sheila

Rigtig god betjening, et rent og pænt hotel. Det er lidt trukket tilbage fra gaden, dog er der stadig en lille smule støj derfra, men til gengæld kort afstand til stranden, hvor det også var til at få solsenge og parasoller. Poolområdet var fint, dog med en anelse skygge i morgentimerne og om eftermiddagen. Poolen var åbent helt fra kl. 9-19, men man blev opfordret til at være stille i "siesta-tiden" mellem kl. 13 og kl. 15. Ved ankomst fik vi udleveret strandhåndklæder, og man kunne bytte dem til nye rene ved at betale 5 euro, hvis man ønskede det. Meget praktisk!
De talte godt engelsk i receptionen og var søde og imødekommende. Rengøringspersonalet talte kun italiensk, men man kommer langt med et smil og med lidt kropssprog. Alt i alt var vi meget tilfredse.
Vi havde godt nok en udfordring med vores aircondition, fordi den sensor som skulle registre, at vinduer og døre var lukkede, fungerede ikke optimalt. Airconditionen måtte derfor styres fra receptionen, så vi måtte få dem til at skrue og og ned for kulden. Det virkede ikke på os som om, at de gjorde noget andet for at få den til at fungere optimalt, mens vi var der. Der var intet fryseelement i lejlighedens køleskab, og det ville vi ellers gerne have haft.

Læs mere

Fint, rent hotel med god service.

Pænt og rent hotel med god service. Pæne nye værelser. Ligger godt i forhold til vandet. Ligger i den lidt kedeligere ende af Lido de Jesolo, men vi manglede nu intet og der var ingen larm.
Vi vælger gerne dette hotel igen!

Læs mere

Meget tilfredsstillende ophold

Rigtigt fint hotel, god og fin lejlighed - perfekt til børnefamilie da der var 2 seperate værelser. God morgenmad, god pool - også til små børn, meget venligt og hjælpsomt personale. Godt placeret ift. indkøbsmuligheder og strand. Wi-FI forbindelsen på stedet var ikke verdens hurtigste.

Læs mere
 
search map