Hotel i Lido di Jesolo i Veneto

Aparthotel la Pineta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette er et hotel for dig som vil have en afslappende ferie med nærhed til havet. Selv børnene er velkomne, og de har grønne arealer at boltre rundt på, hvor de kan lege, eller hygge med fodbold og volleyball. Foruden for nærhed til stranden findes her en pool at dase rundt i. De har dog lidt længere til Lido di Jesolo's pulserende centrum.

Poolen er opvarmet i før og eftersæson

På pladsen finder du hotellets finde poolområde, som ikke er særlig stort, men dog udstyret med solstole og parasoller. Det er dejligt for dig, som vil på ferie udenfor højsæsonen, fordi da holder man poolen opvarmet i maj og september. For at tage en svømmetur, behøver du ikke at gå længere end 300 m. Stranden har du på den anden side af pladsen, hvilket betyder, at du slipper for at krydse befærdede veje for at komme dertil. Hotellet har sin egen strandplads med solsenge og parasoller, hvilket du har adgang til uden ekstra betaling (dog efter tilgængelighed)

Læs mere om Aparthotel la Pineta

I Lido di Jesolo findes alt mellem himmel og jord

Lido di Jesolo er en dejlig ferieby med alt, hvad du kunen tænke dig. Her findes Europas længste gågade (om aftenen er her lukket af for bilkørsel), der finder du godt med barer, restauranter og butikker af forskellig slags. Der er altså rigeligt med muligheder for shopping i Lido di Jesole. Byen flugter sig langs havet hvilket betyder, at afstanden fra nord til syd er ca. 12 km. Aparthotel Pineta ligger i byens nordlige del og bare 8 km væk har du en af byens mest kendte piazzor, Piazzo Mazzini men eftersom at byen er oval findes der en del barer m.m. bare ca 4 km væk. Til byens vandland Aqualandia er der ca 10 km.

Når det kommer til måltider, kan du vælge at blive på hotellet eller prøve nogen af byens mange madsteder. Du bor som sagt i udkanten af byen, hvilket giver et noget mere roligt område og lidt mere distance til byens pulserende natteliv. Den nærmest restaurant ligger små 300 meter væk og den næste ca 500 meter væk. Der findes godt af supermarkeder i byen, såvel som større shoppingcentre. Nærmeste supermarked ligger ca. 650 meter fra hotellet. I Lido di Jesoli findes der mange lokale busser, og ellers tager folk gerne rundt med cykel. Det er muligt at låne cykel på hotellet på forespørgsel og efter tilgængelighed.

Bo i værelse eller lejlighed

Du kan vælge imellem hotelværelse eller lejlighed. De har alle WiFI, Sat-TV og pengeboks. Værelserne er på ca. 18-22kvm. Lejlighederne er er udstyrede med et opholdsrum med tekøkken og sovesofa med et barn, soveværelse (skydedør) med 2 sovepladser, badeværelse med bruser/badekar. Lejlighederne er ca. 28 kvm.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map