Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Ganske tæt på Venedig ligger en af danskernes favoritter ved den italienske adriaterhavskyst, Lido de Jesolo. Med In-Italia kan du finde billige afbudsrejser til Lido de Jesolo ved at bruge søgeboksen herover.

Lido di Jesolo hører til blandt Veneto-regionens mest populære badebyer, hvor det er afslapning og fornøjelse, som er i højsæde. Her på kysten ud til det varme Adriaterhav tiltrækkes mange familier af den lange, børnevenlige sandstrand og det store udbud af sjove aktiviteter.

Børnevenlig badeferie

Jesolo-stranden har siden 2004 haft status af Blå flag strand, den international miljø-udmærkelse for rent vand og en række andre miljøkrav. Den kilometerlange strand suppleres af byens store udbud af hyggelige restauranter, barer og caféer, som særligt i aftentimerne tiltrækker mange til byens hovedgade, der lukkes af for trafik. Dertil kommer fristelserne i de mange spændende butikker, som også holder længe åbent i sommermånederne.

Er det ikke nok at dase hele ferien på stranden, er en dag i badelandet Aqualandia et sikkert hit blandt børn og barnlige sjæle. Her venter masser af underholdning med høje vandrutsjebaner, bølgepools, shows og aktiviteter. Badelandet er adskillige gange kåret til Italiens bedste.

Vil du vedligeholde dit golfsving i ferien, ligger der en 18-hullers golfbane op til byen. Derudover er der mange andre muligheder for at holde formen ved lige. Af indlysende grunde er der især et stort udvalg af vandsportsaktiviteter at give sig i kast med som windsurfing og jet-ski.

Strandliv og spændende udflugter

De færreste vælger nok en afbudsrejse til Lido di Jesolo for de kulturelle seværdighed, som det er småt med her. Men har du lyst til lidt afveksling fra sol og strand, er det dog nemt at tage på udflugt fra Lido di Jesolo ind i landet. Desuden er der fra Punta Sabbioni på spidsen af landtangen mulighed for at tage båden til Venedig og opleve de mange kulturhistoriske seværdigheder på et dagsbesøg. Til længere udflugter er kulturbyer som Vicenza og Verona inde i landet også garanter for uforglemmelige ferieminder med oplevelser nok til flere dage.

Har du en lejebil til rådighed, kan du naturligvis også benytte en billig afbudsrejse til at udforske regionens smukke natur og ikke mindst vinområderne. Nogle af Italiens mest kendte vine kommer herfra, og begiver du dig ud på landet, er der rig mulighed for at besøge idylliske vingårde.

Nemt at finde restpladser

Skal din næste ferie gå til Lido di Jesolo ved den dejlige adriaterhavskyst? Brug søgefeltet øverst på denne side til at tjekke for restpladser. Selv i højsæsonen kan det være ledige ferieboliger i systemet med kort tid til afrejse.

Udvalget af ferieboliger er stort, så du kan komme til at bo lækkert helt ned til stranden og ikke lang fra byens hovedgade med butikker, caféer og restauranter.

>>> Se mere information om afbudsrejser og restpladser i Italien her.
>>> Se mere information om ferieboliger, ferielejligheder og feriehuse i Lido di Jesolo her.

 
 

Anbefalinger til dig

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map