Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Badeferie for alle generationer

Lido di Jesolo er kendt og elsket af mange, også af os skandinaver, som sætter pris på ikke mindst det store udbud af aktiviteter børnefamilier søger. Og det er ikke kun de mindste som trives godt her, her er noget for alle generationer. Den livlige bydel er velholdt og tilbyder alt fra gode butikker med fornuftige priser til restauranter og de lidt mere eksklusive mærkevarer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Øst og vest, Lido di Jesolo er bedst

Lido di Jesolo strækker sig over hele 17 kilometer langs Adriaterhavskysten i den nordlige del af Italien ikke så langt fra Venedig. Man kan sige, at byen mere eller mindre er opdelt i to; den østlige del og den vestlige del. I begge dele er der mange muligheder for aktiviteter, masser af butikker og restauranter. Det siges at den østlige del er et lidt mere roligt område og her er stranden også lidt bredere end i den vestlige del. Den vestlige del har til gengæld det største udvalg af butikker og restauranter og det er her de fleste hoteller ligger.

Læs mere om Lido di Jesolo

Man kan let komme fra den østlige til den vestlige del af Lido di Jesolo med offentlig transport, der kører hele dagen. Om sommeren er hovedgaden afspærret i begge ender for trafik fra kl. 20.00 til kl. 06.00. Den lange hovedgade er opdelt af de forskellige "piazzaer" (pladser) og om aftenen forvandles den til en bred gågade med masser af liv og leben, faktisk en af Europas længste af slagsen.

Der er rigtigt gode cykelforhold og mange steder er det muligt at leje ”cykelvogne” med plads til op til 6 personer – en sjov fornøjelse for hele familien. Og så kører der minitog rundt i bydelen.

Her er der liv og glade dage

Uden for byen i den vestlige del ligger det store vandland med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Det er også i dette område man finder byens diskoteker. De ligger godt nok uden for byens indre centrum, men alligevel i kort afstand derfra. Desuden er der i Lido di Jesolo også gokartbane, tivoli, golfbane og mange andre muntre aktiviteter.

Spændende udflugter fra Lido di Jesolo

Lido di Jesolo er en af de italienske badebyer, der ligger tættest på Danmark: 1540 km fra København og 1650 km fra Århus. Mulighederne for udflugter til spændende byer er adskillige: Venedig ligger kun 45 km fra Lido di Jesolo og det letteste er faktisk at tage bussen fra Lido di Jesolo til Punta Sabbione eller Treporti og derfra tage båden over. Uden tvivl den mest autentiske og charmerende måde at komme til Venedig på, og samtidig slipper man for at betale dyr parkering i de store p-huse udenfor byen.

Og du har mange flere seværdigheder i nærområdet; Den kønne lille by Treviso, Padova, Verona, Gardasøen, Valpolicella- og Proseccoområderne. Har du et veludviklet shoppinggen kan du tage en tur til et mærkevareoutlet i Noventa di Piave.

Hos In-Italia hjælper vi dig gerne med at booke det helt rigtige hotel, feriehus, eller måske en ferielejlighed i Lido di Jesolo. Vores erfarne medarbejdere har besøgt alle ferieboliger i vores udvalg, hvilket sikrer dig adgang til den høje kvalitet, som In-Italia er kendt for.

For øvrige badebyer ved Adriaterhavet:
>>> Se også hotel, feriehus eller ferielejlighed i Bibione
>>> Se også hotel, feriehus eller ferielejlighed i Caorle

Skjul teksten
 
 
search map