Feriebolig i Caorle Lido Altanea i Veneto

Villaggio A Mare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lige siden Villaggio A Mare stod færdigbygget har det med det samme været et yndet ferievalg. Det skyldes i høj grad de gode lejligheder, de velholdte udeområder med albuerum til alle og ikke mindst det skønne pool område med liggestole, parasoller, jacuzzi og en afdeling til de mindste gæster.

Bo komfortabelt

Villaggio A Mare er næsten som et resort, hvilket er rart når man er på ferie. Lejlighederne er fordelt i forskellige bygninger spredt ud over et større område. Indgangen til området ligger på et lille torv hvor du også finder receptionen. Her er også restaurant, café, kiosk og en lille dagligvarebutik med det mest nødvendige til husholdningen. Men du skal ikke langt for at finde et større og velassorteret supermarked med rimelige priser.

Børnene supertrives på Villaggio A Mare, hvor de kan rende frit rundt på store grønne og bilfrie områder. De har en god pool at plaske rundt i og en legeplads hvor de hurtigt finder nye legekammerater. Har I brug for flere aktiviteter kan I på 15min (ca. 950 m) slentre til Porto Santa Margherita. Her finder I isbarer, hoppeborge med mere.

Læs mere om Villaggio A Mare

Hvis du vil bo tæt på kønne Caorle

Selvom Villaggio A Mare hører under det nyere område Caorle Lido Altanea er du tættere på Porto Santa Margherita, som så ligger lige udenfor den pittoreske lille by Caorle. På din anden side, efter Caorle Lido Altanea, ligger bl.a. Pra delle Torri hvor du finder en stor golfbane.

Har du cykel med hjemmefra er det nemt og bekvemt at komme rundt i området på cykelruterne. For at komme til Caorle kan du endda vælge at tage med båden over floden Livenza, den tager også et par biler og cykler ombord. Eller tag bussen som holder lige udenfor.

Hver lejlighed har strandservice inkluderet i prisen i perioden fra anden halvdel af maj til første halvdel af september - alt efter vejrlig. Og det tager kun 10 min (ca. 450 m) at gå ned til sandstranden. Dernede ligger Baia Blu, hvor du kan nyde et let måltid og et glas vin mens du ser solen gå ned. Stedet er især populært lørdag aften.

Moderne lejligheder

Alle lejligheder er indrettet i moderne stil og har aircondition/varmeanlæg, safetybox, internet, telefon samt VOIP (voice over IP) og TV IPTV. I får enten balkon, terrasse eller lille have. Der kræves kabel til internetbrug i lejligheden. Der er fri Wi- Fi ved poolen. Her er fælles grillplads og parkering.

Læs om lejlighederne på Villaggio A Mare

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Jesolo Lido Village

Lido di Jesolo, Veneto

Aparthotel Ashanti

Bibione, Veneto

Adria Holiday

Caorle, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

Borgo Ca dei Sospiri

Quarto d'Altino

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

search map