Feriebolig i Caorle Lido Altanea i Veneto

Larici

Pris fra pr. pers.
Caorle by
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det herlige poolområde er udstyret med en stor, fin solterrasse, hvor der er solstole og parasoller. Foretrækker du at slikke sol på en skøn sandstrand, har du en sådan inden for kort gåafstand, eller du kan hoppe på minitoget, som kører dig rundt i feriebyen uden omkostninger for dig. På stranden kan du leje solstole og parasoller, men du får en bedre pris, hvis du booker hjemmefra.

Du bor midt i feriebyen

Beliggenheden er god, eftersom du fra din lejlighed har alt inden for rækkevidde. Der er et par forskellige restauranter/pizzariaer at vælge imellem, samt barer, caféer og butikker, som du finder i gallerierne. Hvis du ønsker et større udvalg, kan du enten tage bilen eller lokalbussen, som stopper lige udenfor, ind til hyggelige Caorle, hvor du finder alt mellem himmel og jord. Busbilletter kan du købe i tobaksbutikkerne, som ligger i gallerierne. En stor, velassorteret madbutik ligger ikke langt fra feriebyen, og har du en cykel med, kan du cykle både dertil og ind til Caorles gamle centrum.

Caorle er en by, du let falder for

Caorle er en meget behagelig by med et hyggeligt, historisk centrum. Her er alt, hvad du har brug for, for at din ferie skal blive så dejlig som muligt. Du finder restauranter i forskellige prisklasser, is- og pandekagebarer, caféer og tøjbutikker. Desuden har Caorle en havn, så er du sulten efter at tilberede et par friske fisk, skal du holde øje med, når bådene kommer ind på morgenkvisten, og købe et par godbidder med dig hjem.

Marked i Caorle

En gang om ugen (hver lørdag formiddag) afholdes et marked i Caorle, som er værdsat af byens feriegæster. Det samme kan siges om Aquafollie (vandparken), hvor børnene kan more sig i mange timer. Og når nu, du er her, må du også hellere teste den ene eller begge byens strande. Også i Porto Santa Margherita, som ligger lige i nærheden, afholdes et hyggeligt marked hver tirsdag aften mellem d. 15. maj og d. 15. september (med forbehold for ændringer).

Her kan børnene møde nye venner

Eftersom der er flere feriekomplekser inde på Altanea og flere legeområder, hvor børnene kan få brugt noget energi, er det let for dem at møde nye legekammerater blandt andre børn, der er på ferie. Når dagen er slut og det er tid til aftensmad, kan du enten gå tilbage til din lejlighed, eller du kan samle familie og venner og begive dig til den fælles grillplads, som findes inde på selve området.

Du bør være opmærksom på, at der er en mindre byggeplads i nærheden, som holder pause i august. Der er andre perioder, hvor man skruer ned for arbejdet, for ikke at genere feriegæsterne for meget.

Læs mere om Larici

Nye friske lejligheder

Der er i alt 93 lejligheder fordelt på syv forskellige bygninger. Alle lejligheder er udstyret med aircondition, Wi-Fi, mikroovn, satellit-tv, hårtørrer og enten med balkon eller have. Husk at du selv skal have håndklæder med.

Lejlighederne på Larici

Toværelseslejlighed m. 3+2 sovepladser i stueetagen, have

Dagligstue med lille køkken og sovesofa til 2 personer, soveværelser med en dobbeltseng samt en enkeltseng, badeværelse med bruser/kar. Have ca. 40 m².

Toværelseslejlighed m. 3+2 sovepladser, balkon

Dagligstue med lille køkken til 2 personer, soveværelse med en dobbeltseng samt en enkeltseng, badeværelse med bruser/kar. Stor balkon. Ca. 40 m².

Treværelseslejlighed m. 5+2 sovepladser, balkon

Dagligstue med lille køkken og sovesofa til 2 personer, soveværelse med en dobbeltseng samt en enkeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse med bruser/kar. Stor balkon. Ca. 55 m².

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Green Village

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map