Feriebolig i Caorle Lido Altanea i Veneto

Giardini di Altea

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lige udenfor hyggelige Caorle, ca. 7 km, ligger et nyere område som hedder Lido Altanea. Her ligger det dejlige resort Altanea og bebyggelsen Giardini di Altea tæt på stranden. Herfra kommer du nemt til både Caorle og det nærliggende Porto Santa Margherita.

Velegnet til børnefamilier

Giardini di Altea består af tre grupperinger af huse med forskellige navne. De ligger ud til en terrasse og har alle egen indgang. Dette giver dig som gæst mere bevæge rum, noget som vores børnefamilier sætter pris på. Her kan børnene lege på de store udeområder, som omfatter legeplads med bl.a. gynger og rutchebaner til de yngste gæster.

I haven findes et stort pool område med liggestole og parasoller, i den ene ende er der børnepool, hvor de mindste kan blive kølet af og plaske rundt på varme sommerdage.

Læs mere om Giardini di Altea

Hop på minitog til stranden

Giardini di Altea ligger mellem 600-800m fra stranden og nogle af resortets faciliteter. Derfor er det ekstra nemt og bekvemt at hoppe på det lille minitog, som cirkulerer på området. I bliver kørt frem og tilbage helt gratis, hvilket kan være en fordel når trætte ben skal hjem efter en dag på stranden, eller om aftenen efter man har nydt restaurantens mad og vin. Galleriet med restaurant, butikker, bar og iscafè ligger et par hundrede meter væk, alt efter hvor på resortet du bor. Du finder flere restauranter og pizzeriaer at vælge imellem ca. 600m nede af vejen.

Veludstyrede ferielejligheder

De rummelige lejligheder er enkelt indrettede i den lokale stil og er placeret enten i et to-etages hus eller villaer. Alle har de aircondition, Sat-TV, sikkerhedsbox og balkon eller terrasse. Fordelingen af sengepladser varierer. Der er kun elevator i etageejendommen. Husk, at håndklæder skal medtages.

Lejlighederne på Giardini di Altea

Toværelseslejlighed med 2/5 sengepladser med balkon eller terrasse (Residence)

Lejlighed i etageejendom med køkken alrum og køkkenhjørne, 2 sengepladser på sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng. Lejlighederne har Sat-Tv og aircondition

Toværelseslejlighed med 2/5 sengepladser med balkon eller terrasse (Villette)

Lejlighed i villa med køkken alrum og køkkenhjørne, 2 sengepladser på sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng. Lejlighederne har Sat-Tv og aircondition. Disse lejligheder er i 2 plan som forbindes med intern trappe

Treværelseslejlighed med 5/7 sengepladser med balkon eller terrasse

Lejlighed i etageejendom med køkken/alrum og køkkenhjørne, 2 sengepladser på sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng samt soveværelse med 2 enkeltsenge. Lejlighederne har Sat-tv og aircondition

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Lia

Bibione, Veneto

Albatros

Caorle, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map