Feriebolig i Lazise ved Gardasøen

Terrazze Gli Olmi

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazze Gli Olmi er beliggende i bakkerne bagved Lazise og Peschiera sul Garda i retning mod Colà di Lazise (ca. 1 km), hvor der findes indkøbsmuligheder og spisesteder. Her bor der også folk fra området, hvilket gør stemningen ved lejlighederne mindre turistpræget og mere lokal.

Rolige omgivelser og terrasse

Lejlighederne ligger i et roligt beboelseskvarter, hvor der hverken er trafik eller større feriecentre. I den fælles have er der pool, der er fælles for alle lejlighederne. Der er ligeledes fælles parkeringsplads. Vil man bade i søen så ligger den nærmeste strand ved Pacengo, ca. 3 km derfra. Der er 5 km til Peschiera sul Garda og 7 km til Lazise.
Boligerne består af treværelseslejligheder, der ligger enten i stueetagen eller på første sal. In-italia formidler lejlighederne i stueetagen, der har direkte udgang til en møbleret terrasse, der vender ud mod haven.

Læs mere om Terrazze Gli Olmi

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser:
- Lejlighederne er ca. 70 m² stor og er udstyrede med fjernsyn samt varmeanlæg. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng samt mulighed for endnu en opredning og et badeværelse med toilet og bruser. Trods der er 7 sovepladser i alt, virker lejligheden kun tænkt til maks 6 personer når man ser på pladserne ved køkkenbord og havebord. Kommer der en familie på 7, skal man således være forberedt på at det kan knibe med pladsen ved bordet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Residence Pratone

Garda, Veneto

Casa Adriana

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

Residence Liana

Torri del Benaco

search map