Anmeldelser af Residence Le Tende

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Le Tende

Læs personlige anmeldelser af Residence Le Tende som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Le Tende. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Indledende forbytning endte godt

Le Tende

Nøglen skulle hentes hos Agenzia Holidays i Peschiera hvor vi ankom med vores opholdsbevis lørdag eftermiddag. Desværre fik vi udleveret forkert nøgle og bolig, hvilket vi dog først opdagede senere. Vi tog glade og forventningsfuld ud til boligen og fandt den i god stand. En lejlighed på 1 sal i en større ejendom. Det første vi gjorde var dog at åbne op for lys og luft på denne varme sommerdag. Uheldigvis knækkede remmen til den udvendige persienne foran terrassedøren lige som den var komme helt op, med det resultat at persienne omgående drønede ned og lukkede med et brag. Uheldigvis var vores datter på 13 lige nået at smutte under og ud på altanen og stod nu derude og vi andre 3 stod inde i lejlighedens pludselige mørke. Vi forsøgte forgæves at få persienne op men uden held og ringede derfor straks til Agenzia Holidays og oplyste dem problemet – samtidig opdagede den yngste datter at altanen gik rundt om hjørnet på ejendommen og at der var en lille sidedør ud på den anden side. Straks fik vi åbnet op og kom ud til datteren. Et par timer senere kom 2 personer fra Agenzia Hollidays og fik repareret persiennen og mens de fik dette ordnet kontaktede kontoret dem og oplyste at de havde en anden familie stående og at de skulle have den bolig som vi pt. var i. Det viste sig at vi var i Residencia Cappuccini i den vestlige del af Peschiera og åbenbart ikke i Le Tende. Det havde vi ikke lige opdaget da vi fik oplyst adressen på boligen. Heldigvis havde vi stort set ikke pakket noget ud og slæbte derfor alt ned igen, pakkede bilen og fulgte efter repræsentant (håndværkeren) fra Agencia Hollidays inden om kontoret, hvor en kollega kom løbende ud og smed nøglen til Le Tende ind til ham og vi forsatte ud på den nord østlige side af Pescheira til byen Cola, hvor vi endelig kom til den rigtige bolig. Faktisk en bedre og nyere ejendom i et mindre kompleks end den første så besværlighederne blev hurtigt glemt. Og da pool området, der ligger på den modsatte side af vejen blev indtaget var dette også meget bedre. Mindre, men også meget færre besøgende, så der var igen god plads til alle. Eneste ulempe er at da Le Tende er en gruppe private ejendomme som har et fælles pool område betyder det at der ikke findes liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Det var dog ikke det store problem. Et par store håndklæder på græsset var ok og skygge fik vi fra omkringliggende træer. Andre beboere i området medbragte selv en liggestol når de kom til poolen.
Vores ophold var kun på 5 dage, men da vi havde booket 1 uge ringede vi om mandagen til Agenzia Holidays og aftalte at vi tjekkede ud torsdag. Vi fik oplyst at de så sendte en person ud til kl. 10 med depositum og som vi så skulle aflevere nøglen til. Torsdag kl. 10 var vi pakket og klar til turen nord på, men da vi ringede til kontoret kl. 10:15 og efterlyste kontaktpersonen, havde de ikke fået noteret noget om dette og vi var derfor nødt til at køre ind og aflevere nøglen på kontoret da ham vi talte med var alene der inde. Det betød at vi kom en time senere fra Le Tende end planlagt. Ærgerligt.
En anden udfordring i området er at der praktiseres affaldssortering og hvor de forskellige typer affald sorteres i de enkelte boliger og afleveres ved vejkanten hver dag ud fra en ugeplan. Dette var ikke så nemt når informationen kun forelå på italiensk og tysk, men det gik da. Vi var ikke de eneste som havde denne udfordring kunne vi se på det som skraldevognen lod stå tilbage nogle af dagene.
Alt i alt havde vi dog en super god ferie i Le Tende og stedet kan absolut anbefales. Agenzia Hollidays efterlod dog ikke det bedste indtryk.

Residence Le Tende
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Le Tende
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda, Veneto

Populært i Veneto

Residence Adriana

Lido di Jesolo

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map