Feriebolig i Lazise ved Gardasøen

Residence Le Tende

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Le Tende ligger i de grønne bakker bagved Gardasøens sydøstlige bred, lidt afsides i forhold til vejen fra Lazise mod Colà di Lazise.

Pool og børnepool

Den betalingsfrie strand ved Pacengo ligger ca. 3 km derfra og der er 7 km til Lazise og 5 km til Peschiera. I Colà di Lazise centrum, som ligger ca. 1 km fra lejlighederne, findes der gode muligheder for indkøb og spisesteder. Ved lejlighederne, som ligger på to sider af en blind vej, er der parkeringsplads. På den ene side af vejen ligger et fælles pool og børnepool.

Læs mere om Residence Le Tende

Terrasse eller stor balkon

Lejlighederne er simpelt indrettet og er udstyret med aircondition, der kan benyttes mod betaling. De har alle terrasse ud til haven, hvis de ligger i stueetagen, eller stor balkon, hvis de befinder sig på første sal. De lejligheder som vi formidler ligger på modsatte side af indkørslen i forhold til poolen, hvilket giver mere fred og ro.

Lejlighederne på Residence Le Tende

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejlighederne ligger enten i stueetage eller på første sal. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til balkon eller have, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejlighederne ligger enten i stueetage eller på første sal. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til balkon eller have, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. I entreen er der et åbent soveområde med køjeseng til to personer, som ikke er adskilt med dør. Disse lejligheder er desuden udstyrede med aircondition og værdiboks, der kan benyttes mod betaling.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda, Veneto

Populært i Veneto

Residence Adriana

Lido di Jesolo

Borgo Ca' dei Sospiri

Quarto d'Altino

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map