Hotel i Lazise ved Gardasøen

Corte Pontigliardo

 
Corte Pontigliardo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Corte Pontigliardo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lazise og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenheden er super central

Corte Pontigliardo ligger i Gardasøens sydøstlige hjørne ca. 10 minutters kørsel fra søen, og midt mellem byerne Peschiera og Lazise. Der er kun 800 meter til Gardasøens populære kurbadscenter, Parco Termale del Garda, og kort køreafstand de berømte forlystelsesparker: Canevaworld, Gardaland, Sigurtà-parken og Parco Natura Viva. Hvis du sætter pris på lidt mere "lødig kultur" kan du køre til operabyen Verona på blot en halv time, mens det verdensberømte vindistrikt Valpolicella nås på omkring et kvarter.

Bo midt i vinmarkerne

Corte Pontigliardo er en gammelt landejendom fra 50'erne, som er blevet renoveret og indrettet efter nutidens behov. Foruden de mange vinmarker, som præger området, ligger gården i en dejlig stor parklignende have, hvor du bl.a. finder den store indbydende swimmingpool med separat børneafdeling. Der er naturligvis solsenge og parasoller, hvor du kan nyde livet med en god bog eller hygge dig med ungerne. Får du lyst til en tur på cykel i det skønne landskab, har du mulighed for at leje cykler på stedet. Der er reception, bar og parkering på stedet, og wi-fi i området ved receptionen. Morgenmaden kan du nyde i restauranten eller på den store udendørs terrassse i haven.

Læs mere om Corte Pontigliardo

Traditionelle værelser i landlig stil

Gårdens 23 lyse værelser er pænt indrettet i den tradionelle landlige stil og i forskellig størrelse afhængig af antallet af sovepladser. Der er aircondition, lille køleskab, satellit-TV og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map