Feriebolig i Lazise ved Gardasøen

Borgo Mondragon

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Borgo Mondragon stammer tilbage fra det 14. århundrede og er beliggende i landlige omgivelser omgivet af olivenlunde og vinmarker og blot 2 km til centrum af Lasize.

Kombinér afslapning med udflugter

Borgo Mondragon er således et oplagt udgangspunkt for en håndfuld forskellige aktiviteter, så som trekking, mindre gåture og cykelture (man kan leje cykler på stedet). Og så ligger det bekvemt med butikker, kaffebarer, restauranter og pizzerie inden for en radius af 800 m.

Læs mere om Borgo Mondragon

Pool og børnepool

Stutteriet, olivenpressen og hovedhuset er blevet restaureret i nyere tid. Det samme er lejlighederne under hensynstagen til de oprindelige byggedetaljer, så som loftsbjælker og stenvægge. Af moderne tiltag kan nævnes svømmebassin med massagefunktion, børnepool og soldæk med liggestole og parasoller. Desuden finder man reception, møntvaskeri, legeplads og naturligvis parkeringsplads.

Velindrettede lejligheder

På Borgo Mondragon er der i alt 24 lejligheder fordelt på to- og treværelseslejligheder beliggende i tre plan: stueetage, 1. sal og 2. sal (lejlighederne på 1 & 2. sal har ikke privat balkon/terrasse). De er velindrettede og udstyrede med aircondition, opvarmning er ligeledes muligt, værdiboks og sat-tv. I køkkenhjørnerne finder man elkomfur med 4 plader, opvaskemaskine og microovn. Enkelte af lejlighederne fordeler sig over to etager, hvor den nederste del anvendes til dagsområde, mens soveværelserne vil være at finde på den øvre etage. Stuelejlighederne har desuden møbleret lille terrasse.

Læs om lejlighederne på Borgo Mondragon

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map