Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I det meget hyggelige historiske centrum finder du monumenter fra romertiden, middealderen og renæssancen. Derudover ligger her et rigt udvalg af restauranter, barer, caféer og forretninger. 

Kort over Lazise

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen, afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter en feriebolig i en hyggelig by ved Gardasøen? I søgemaskinen her på siden finder du vores håndplukkede udvalg af indkvarteringsmuligheder i og omkring Lazise. 

Hvis du ikke på forhånd har besluttet dig for en bestemt type feriebolig, vil vi anbefale dig at læse de forskellige bolig-beskrivelser for lidt inspiration. Måske skulle du prøve en ferie i en charmerende villa ved Gardasøen

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det er den enkleste måde at finde den perfekte feriebolig til din næste ferie ved en af Italiens smukkeste søer. 

Transport

Nærmeste lufthavn til Lazise er Verona Lufthavn. Der er dog heller ikke langt (98 km) til Bergamo Lufthavnen - officielt kendt som Orio al Serio International Airport, som har direkte forbindelser til Danmark. 

For de fleste vil billeje være den nemmeste måde at komme videre fra lufthavnen til ferieboligen. Desuden er det lettere at komme omkring til regionens mange seværdigheder i løbet af ferien, når man har en lejebil til rådighed.

Billig biludlejning i Bergamo lufthavn

Vil du hellere køre fra Danmark, skal du regne med en tur på godt 1.500 km til Lazise. Med en overnatning undervejs eller flere om at køre er dette en overkommelig afstand for de fleste. Tag dog højde for at der - særligt i sommerhøjsæsonen - kan være meget trafik ned gennem Europa.  

Restauranter og shopping

Der er et fint udvalg af restauranter, barer og andre spisesteder i Lazise. Mange steder kan du sidde udenfor på små hyggelige torve og gader, hvorfra bylivet kan betragtes i ro og mag. Til dessert kan det anbefales at lægge veje forbi et gelateria og nyde et fristende stort udvalg af lækre italienske is.

Der er ligeledes udmærket indkøbsmuligheder i byen til de daglige behov, og hvis du ønsker selv at lave mad.

Læs mere om Lazise

Udflugter fra Lazise 

Lazise har en ideel beliggenhed for at udforske de mange seværdigheder og byer omkring Gardasøen. Herfra kan du således let besøge byer som f.eks. Garda, Bardolino og Peschiera del Garda, hvorfra der afgår tog til regionens større byer ( Verona, Venedig m.v..)

For børnefamilier (og barnlige sjæle) vil de nærliggende forlystelseparker helt sikkert friste. Det store Gardaland ligger for eksempel tæt ved med alverdens forlystelser lige fra hyggelige karruseller til de helt vilde rutsjebaner. Er der rigtige vandhunde i familien, kan de med garanti få deres lyst styret med et besøg i for eksempel Caneva World, som ligger lige ved Lazise. Her er masser af vandforlystelser og inspireret af Hollywood-film.

For lidt mere modne rejsende er det oplagt med et besøg på det ligeledes nærliggende vinmuseum, hvor man både kan lære om vinproduktion fra drue til flaske og ikke mindst smage på de dejlige vine, som familien Zeni producerer på gården.

Området omkring Lazise er også kendt for de mange kursteder ved varme kilder og golfbaner. Du kan fore skempel besøge Parco Termale del Garda i nabobyen Colá, som generelt får gode anmeldelser. Der er kort sagt perfekte betingelser for en rigtig livsnyderferie.

Lokale Links

Byen har en officiel hjemmeside med diverse praktiske informationer. Find den her

Skjul teksten
 
 
search map