Rejser til Gardas√łen

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mest populært ved Gardasøen

Flyv direkte eller med 1 stop på rejsen

Flysøgemaskinen sammenligner priser og ruter fra alle anderkendte flyselskaber der flyver til lufthavne i nærheden af Gardasøen. Du vælger selv om du vil flyve direkte eller måske med en mellemlandning undervejs da du ofte her finder de billigste priser på flybilletter.

Du kan både se priser fra lavprisselskaber som Ryanair, Vueling, Norwegian og easyJet, men også fra "almindelige" rutefly som f.eks. SAS, Lufthansa, Air Berlin og KLM. Når du søger en flyrejse hos IN-Italia vil du ikke få tilbudt rejser med mere end 1 stop, eller med lang vente tid, disse afgange og flyruter har vi valgt ikke at vise i søgemaskinen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Rejs fra Billund, København Kastrup og Aalborg lufthavn

Rejs nøjagtig som det passer dig bedst, du kan selv vælge afrejsedato, rejselængdde og naturligvis fra hvilken lufthavn i Danmark du vil rejse fra, i søgemaskinen finder du flyrejser med afrejse fra Aalborg, Billund og København Kastrup lufthavn.

Hvor er det bedst at bo ved Gardasøen?

Mange trives på vestsidens stejle skråninger og høje bjerge mens andre foretrækker østsidens mere familiære præg. Men Gardasøen har meget mere at byde på end bare de "klassiske" steder Limone sul Garda og Bardolino. Bevæger man sig lidt væk fra de mest turistede steder, finder man gemte perler og ikke mindst et niveau på ferieboligerne, som ligger i Italiens absolutte top! Gardasøen tilbyder eksklusive boliger, som får den besøgende til at tabe både næse og mund. Derudover har man en fantastisk mulighed for at kombinere Gardasøen med et af Italiens bedste vindistrikter - Valipolicella.

Hvilken lufthavn skal jeg vælge når jeg rejser til Gardasøen?

De fleste som rejser til gardasøen vælge at flyve til Bergamo lufthavn, som ligger ca. 1 time og 30 minutters kørsel fra den sydlige del af søen,  men mange benytter også lufthavnene i Milano, Bologna eller Venedig. Den lufthavn som ligger tættes på Gardasøen er Verona, men fra Danmark findes der ingen direkte fly og dårlige forbindelser med mellemlandning. Når du søger fly hos In-italia kan du i flyoversigten se afstande fra lufthavnene til Gardasøen, men du kan også under hvert hotel klikke på "kort" og se afstande til lufthavne samt seværdigheder og atraktioner.

 

Lej en bil i lufthavnen

På mange rejsemål er det oplagt at leje en bil så du nemt og hurtigt kommer fra lufthavnen til din destination ved Gardasøen. IN-Italia samarbejer kun med anderkendte biludlejningsselskaber om billeje i Italien. Du finder priser og mere information om biludlejning til din ferie i Italien i søgemaskinen, eller du kan læse mere om billeje i følgende lufthavne:

 

 

Mere information til din rejse til Gardasøen

Gardasøen - beliggende mellem byerne Venedig og Milano - er Italiens største sø og ét af de mest populære rejsemål i Norditalien. 

Søen - der har et overfladeareal på hele 369.98 km2 og en middeldybde på 136 meter - rummer fem større øer, hvoraf den mest berømte er den smukke Isola del Garda, hvor grundlæggeren af Franciskanerordenen, Frans af Assisi, grundlagde et kloster i 1220, og hvor der i dag ligger en smuk park og det storslåede venetianske palads Villa Borghese Cavazza.

Foruden de smukke øer og et mildt, vederkvægende klima - som blandt andet gør det muligt at dyrke oliventræer og citrontræer i området - byder søen også på en række charmerende byer, der blandt andet kan besøges på en rundtur med de små færger, der sejler på kryds og tværs af søen; mange af færgerne medtager også biler, så du ikke behøver køre den lange tur fra øst til vest omkring søen. Blandt søens mange byer kan nævnes Malcesine, Garda, Limone sul Garda, Riva del Garda, Salo, Desenzano og Sirmione.

Gardasøen er også et ideelt rejsemål for en aktiv ferie, hvad enten det gælder vandreture ved søen eller i de omkringliggende bjerge, cykelture omkring søen eller de lidt mere dristige sportsgrene såsom windsurfing, hanggliding og paragliding. Og sidst men ikke mindst byder en rejse til Gardasøen også på fantastiske udflugtsmuligheder til f.eks. bjergkæden Dolomitterne, storbyerne Verona og Venedig, eller mindre søer såsom Ledrosøen i Sydtyrol og Iseosøen i Lombardiet.

>> Få flere informationer om en ferie ved Gardasøen her

Billigste pris på fly finder du online 

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud på din ferie ved Gardasøen inkl. fly, hotel og evt. billeje, men du finder altid de billigste priser på fly online i søgemaskinen, da du her kan kombinere ud og hjemrejse med forskellige flyselskaber. Uanset om du vælger at bestille din rejse online eller ved personlig kontakt så er du altid dækket af Rejsegarantien  når du booker en pakekrejse.

 
search map