Gardas√łen, Veneto Påskeferie ved Gardasøen

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Påskeferie ved Gardasøen er som en forårsdrøm. Holder man påskeferie ved Gardasøen, vil man normalt kunne forvente lunere temperaturer end hjemme, og på den måde tage forskud på foråret, som vi kender det heroppe nordpå. Ved Gardasøen er klimaet mildt og indbyder til en stemningsfuld påskeferie i smukke naturomgivelser.

Går påskeferien til Gardasøen, kan man glæde sig til storslået natur med bjerge, sø og nærliggende vinlandskab. Her er hyggelige byer, mulighed for at tage på sejlture på søen og slappe af i fantastiske rammer. Her er rig mulighed for vandreture eller cykelture i bjergene, spadsereture langs søbredden eller i de hyggelige historiske bykerner.

Temperaturerne omkring påskeferien er normalt tilpas behagelige til, at man kan nyde en aktiv ferie i de smukke landskaber ved søen. Overvejer du at tilbringe påskeferien ved Gardasøen, så kontakt os og modtag forslag til en påskeferie ved søen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map