Hvor skal man bo ved Gardasøen?

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Italiens største sø - Gardasøen - har været flittigt besøgt af skandinavere i flere årtier. Mange trives på vestsidens stejle skråninger og høje bjerge mens andre foretrækker østsidens mere familiære præg.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Men Gardasøen har meget mere at byde på end bare de "klassiske" steder Limone sul Garda og Bardolino. Bevæger man sig lidt væk fra de mest turistede steder, finder man gemte perler og ikke mindst et niveau på ferieboligerne, som ligger i Italiens absolutte top! Gardasøen tilbyder eksklusive boliger, som får den besøgende til at tabe både næse og mund. Derudover har man en fantastisk mulighed for at kombinere Gardasøen med et af Italiens bedste vindistrikter - Valipolicella.

Vi har hævet niveauet og præsenterer her det bedste af det bedste ved Gardasøen.

Villa Arcadio ved Salò:
I bakkerne over Salò, en af de mest charmerende byer ved Gardasøen, finder man et lille paradis som får englene til at synge. Villa Arcadio kan ikke beskrives, det skal opleves!

Det tidligere kloster fra 1500-tallet blev i 2006 ombygget og renoveret til et steminigsfuldt hotel med tilhørende restaurant. Ejeren Jaana, som er finne, har sammen med sin italienske mand brugt al deres tid og ikke mindst alle deres penge på at gøre stedet til noget særligt. Vi må sige, at det er lykkedes over al forventning.

Villa Giona ved San Pietro in Cariano:
Et himmerige for vinelskere, som kun vil nøjes med det bedste. Den anselige gamle villa fra 1700-tallet er ligeså pragtfuld og majestætisk, som da den stod færdigbygget.

Rummene er klassisk indrettede med al den luksus og komfort, som man kan forvente sig af et luksushotel. Servicen er venlig og omgivelserne er smukke. Derudover dyrker den velansete vinproducent Allegrini sine druer på Villa Gionas marker. Så man kan næsten ikke vælge et bedre sted at nyde kraften og smagen af en ægte Amarone

 
 

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Residence Liana

Torri del Benaco

search map