Vingårdsferie på et Agriturismo ved Gardasøen

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En ferie ved Gardasøen behøver ikke at bestå i, at du tilbringer al din tid med at dase i en liggestol ved søbredden, eller med at nyde den smukke udsigt fra din terrasse. Dette kan du naturligvis gøre - men Gardasøen byder på så meget mere. Bjergvandring, klatring, cykling, mountainbiking, vandring, sejlads, surfing: Søen og området er som skabt til den aktive feriegæst. En del af den cykelrute, der fører dig rundt om søen, er bilfri, så det er bare med at hoppe op på sadlen; så venter der dig en behagelig køretur, hvor den ene smukke panoramaudsigt afløser den anden.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hvis du er interesseret i historie og kultur, er du heller ikke rejst forgæves til Gardasøen. De mange småbyer, der omgiver søen, er i mange tilfælde interessante og rummer seværdige, historiske bygninger eller ruiner fra oldtiden. Flere af byerne er også kendt for deres smukke parker og haver, hvor velduftende, farverige blomster og friske citrontræer gør en gåtur til en oplevelse for alle sanser. Det er ikke uden grund, at Gardasøen har været et feriemål lige fra romertiden. Også i oldtiden fornemmede man den særlige, frodige skønhed og fred, der kendetegner dette hjørne af Italien.

Maden og vinen ved Gardasøen og i det omkringliggende område gør din ferie komplet. Du kan på mange af restauranterne smage på et stort udvalg af lækre retter, og gastronomien er en blanding af traditionel, italiensk madtradition og impulser fra især Østrig. Nogle af de vine, der dyrkes i området, er verdenskendte, for eksempel Valpolicella og Bardolino. Det er også med til at gøre agriturismo-ferie i området til en oplagt mulighed for de vinglade, da flere af agriturismo’erne har vinproduktion.

Agriturismo er ferie på dine præmisser

Ferie på en agriturismo er løsningen I modsætning til mange andre steder i Italien, er agriturismo ikke særligt udbredt ved Gardasøen. I den forstand er de feriegæster, der i dag vælger at bo på en agriturismo i området, lidt at betragte som first movers. For der er ingen tvivl om, at oplandet ved søen, som er smukt, fredfyldt og grønt, rummer potentiale til, at flere steder begynder at tilbyde bondegårdsferie.

Når du vælger agriturismo-ferie, har du selvfølgelig tilvalgt at bo tilbagetrukket fra de steder, hvor der er store hoteller og mange turister. På den måde kan du uforstyrret nyde de landlige omgivelser og finde ro i sjælen. Samtidig ligger de fleste agriturismo’er i behagelig køre- eller gåafstand til vigtige seværdigheder og interessante byer. Mange tænker, at Gardasøen er et sted, hvor turisterne flokkes. Det er der sandt nok også mange steder ved søen, hvor de gør - som nævnt tidligere ikke uden grund, for her er dejligt - men hvis det ikke lige er dig, så er svaret oplagt: Bestil et værelse eller en lejlighed på en agriturismo i nærheden af Gardasøen, og få en fredelig ferie i intime og autentiske omgivelser, samtidig med, at du nemt kan benytte dig af de muligheder og oplevelser, Gardasøen tilbyder.

>> Læs mere om Agriturismo i Norditalien her

Tre gode agriturismo’er ved Gardasøen

Nedenfor ser du tre eksempler på gode agriturismo’er i nærheden af Gardasøen. Det er ikke muligt at bo på en agriturismo lige ved søbredden, men skulle du have behov for hurtig adgang til en daglig dukkert, behøver du ikke at bekymre dig: To af stederne har swimmingpool.

Agriturismo Moscatello
Ægte landsted i skønt landskab. Pool.

Agriturismo le Preseglie
Aktiv vingård med fantastisk udsigt, midt i vinmarkerne. Pool.

Azienda Agricola Masserino
Smuk, gammel bygning blandt vinmarker og olivenlunde. God plads til børn.

 
search map