Anmeldelser af Sporthotel Olimpo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Sporthotel Olimpo

Læs personlige anmeldelser af Sporthotel Olimpo som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sporthotel Olimpo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Sporthotel Olimpo

Sporthotel Olimpo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Sporthotel Olimpo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Fin service, men et lidt "slidt hotel"

Personalet var utroligt hjælpsomt, da vi påpegede, at vi umuligt kunne bo 4 personer i dobbeltværelserne. De fandt hurtigt en brugbar løsning, hvor vi kun skulle være 3 på hvert værelse. Hotellet virker generelt lidt slidt, men funktionelt. Men især personalet vil jeg fremhæve for deres store vilje til at sørge for et godt ophold. Bestemt et sted vi kan finde på at vende tilbage til

Anbefaling til kommende gæster

Vores gruppe var i Garda-området udelukkende for at cykle, så tips er selvfølgelig baseret på cykling. Turen fra Peri op til Fosse er fantastisk, ligesom turene til Monte Baldo fra henholdsvis Spiazzi og Avio er helt unikke. Nedkørslen fra Spiazzi til Caprino er også i særklasse. Endvidere er nærområdet med San Zeno, Lumini og Prada oplagte cykelmål. Ca midt i San Zeno er der en fantastisk restaurant med udsigt over søen, hvor de serverer formidable pizzaer. Vi havde også en dejlig tur til Verona, som er en spændende by.

Sporthotel Olimpo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Sporthotel Olimpo
Dobbeltværelse

Men højest 3 på dobbeltværelser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Dækker dog kun receptionsområdet
Pool (evt. sæsonåben)

Dog lidt kold i maj
Restaurant

Rigelig med mad, men ikke nogen kulinarisk oplevelse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2015
Antal rejsende 18 voksne
Navn

Rigtig godt madsted.

Vi er netop hjemvendt fra en uge på Olimpo.Hotellet er slidt og dårlig vedligeholt.Vi fik et værelse
med en fin udsigt og en dejlig altan som vi kunne nyde om aftenen.Der er meget dårlig Wi Fi forbindelse så man skal være heldig hvis man skal have nyheder hjemmefra.Vi var meget tilfreds
med maden på hotellet,det var velsmagende og blev serveret ved bordet så det var kun salat man selv hentede. Hvis hotellet fik en makeover ville det kunne hente flere stjerner .

Sporthotel Olimpo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Sporthotel Olimpo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Godt Hotel til prisenGode værelser.Servicen er blevet forbedret,er kommet der i gennem 12 år

-90 procent af gæsterne er Tyskere ?

Sporthotel Olimpo
Rent og pænt

Spevielt værelser
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Sporthotel Olimpo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Poul og Kirsten fra Danmark boede på Sporthotel Olimpo i Garda fra d. 17. september til d. 2. oktober 2012.

Jo tak udmærket,jeg vil benytte lejligheden til at rose jer for at vi kom til at bo i hovedbygningen,da vi bestilte det både i Juni samt September bad vi jer undersøge om det var muligt,Hotellet svarede jer at de ikke kunne garantere det 100% men da vi ankom begge gange var der ingen problemer,det må være ros til jer.
Servicen på hotelet var rimelig . Maden kunne der ikke klages på perfekt.
Standarden på hotellet vedligeholdelse m.m skranter lidt men det vidste vi jo(prisen taget i betragtning)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gunner fra Bjert boede på Sporthotel Olimpo i Garda fra d. 19. til d. 29. juli 2012. Han bookede meget sent og blev informeret inden rejsen at "værelse [ligger] i stueetage i lille anneks lige ved siden af hovedbygning". Han skrev efter opholdet:

Turen gik rigtig godt.
Olimpo er et dejligt sted med meget flink og hjælpsom personale.
Vi fik værelse 102 som er noget skrive hjem om, meget dårlig placeret, men trods alt bedre som anneksen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henriette og familie fra Dragør boede på Sporthotel Olimpo i Garda fra d. 10. til d. 17. juli 2011.

Vi (familie med to voksne og to børn 7 og 11 år) har haft en super dejlig ferie i Garda på Sportshotel Olimpo.
Hotellet har et dejligt pool/have område med både sol og skyggepladser, der er rigelig med solvogne og fint med plads. God pool bar/cafe. Tennisbaner ok, koster 10 euro i timen.
Poolen er god stor, 170 cm. dyb, ingen børnepool.
Restauranten er god til prisen, ikke goumet mad, men god italiensk mad, hvor der er masser af mad og fint udvalg. God morgenmad med stort udvalg også groft brød, til aften er der stor salatbuffet med flere andre små retter og herefter 3 retter med flere valgmuligheder. Ligeledes kan man selv bestemme mellem to tider, hvornår man vil spise.
Selve hotellet ligger godt med god udsigt til bjergene. Der er ti min. gang til selve byen Garda, som er meget hyggelig med små gader med butikker og god søpromonade. Hotellet er rent, men mangler meget at blive malet udvendigt. Rengøring dagligt og fint tilfredstillende.
Værelserne er meget små til en familie på fire, men kan lade sig gøre, godt med balkon. Der er et lille køleskab på værelset.
A/C fungerer ikke ordentligt, køler lidt, men ikke tilfredsstillende, når det er 30 grader udenfor.
Helt sikkert et besøg værd og ok til prisen.
Vi vil helt sikkert gerne komme igen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jan og rejsefælle fra Haslev boede på Sporthotel Olimpo i Garda fra d. 2. til d. 10. juli 2011.

Hej.
Turen gik godt, men................
Indlogering på værelse lige ud til ventilationen kunne vi godt have undværet. Der var en konstant larm, også indenfor. Terrassen var ikke spor afslappet at side på p.g.a. larmen. Der var også reklameret med WIFI, men der var kun signal i receptionen. Dette burde have været nævnt.
Vi har været på hotellet for 2 år siden, hvor indlogeringen var bedre, så vi kendte hotellets lidt slidte standard, der dog opvejes af de flinke ansatte.
Hvis i fremover kunne sørge for, at jeres gæster ikke kommer til at bo i den længe, hvor restauranten ligger,og hvis det er umuligt ihvertfald ikke ud mod vejen, vil det være en stor fordel.

Vi havde nogle gode ture til Salo, Pieve og køretur bag om Monte Baldo. Nogle rigtig flotte ture og nogle gange meget "spændende". Man skal ikke være bange for bjergkørsel med smalle veje.
Sejltur på Gardasøen er også en god oplevelse, også hvis man vil fra et sted til et andet, da det kan tage meget lang tid at tilbagelægge selv korte afstande i bil. Busserne er også et godt alternativ til egen bil. Det er nemt og billigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og familie fra Kastrup boede på Sporthotel Olimpo i Garda fra d. 6. til d. 9. september 2007.

Derfra til Garda med ophold på Sports Hotel Olimpo. Stedet er lidt slidt men vi var kun på værelset for at sove. Fra venner som tidligere havde besøgt stedet var vi blevet advaret mod den ringe mad, MEN det må være et overstået kapitel. Vi oplevede en stor og flot morgenbuffet og aftensmaden, med menuvalg og stor salatbuffet, var veltilberedt, velsmagende og i absolut rigelige portioner alt serveret af et oplagt og venligt personale

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Charlotte og familie fra Roskilde boede på Sporthotel Olimpo i Garda fra d. 9. til d. 14. juli 2007.

Det var en udmærket kvalitet til prisen og vi har følgende kommentarer:

Pga. en større forsinkelse med Sterling, måtte vi tilbringe natten i Malpensa lufthavn og ankom derfor først til hotellet (Olimpo, Garda) en dag senere end planlagt.

Bortset fra dette for hotelopholdet uvedkommende, så havde vi på Internettet inden afrejse læst om hotellet på debatsider for turister. Det var mest tyske indlæg og for det meste negative i relation hotellets standard i forhold til det antal stjerner, som er angivet (åbenbart vigtigt for mange tyskere). Vi forventede derfor at finde et gammelt nedslidt hotel dog med god mad, som de fleste indlæg roste.

Hotellet er nok fra 70’erne (dvs. mørkebrune nuancer) og enkelte ting er slidte, men alt er rent og brugbart, poolen er fin (dog er pool-bruseren nedlagt). Hvis man er i bil er der fine parkeringsforhold, sågar parkeringskælder. Klientellet bestod mest af pensionister og børnefamilier. Maden er rigtig god, varieret og stort udvalg. Alene aftensmaden med antipasti + 3 retter ville nok koste ca. 70 EURO for 2 voksne og 2 børn (uden drikkevarer) på en restaurant.

Man kan gå ned til havnen/centrum af Garda på 5-10 minutter, men der er ikke meget fortov på vejen og der køres hurtigt. OK butikker, fredfyldt og hyggeligt på havnen om aftenen.

PS: I kan bruge dette til Jeres hjemmeside.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Hotel Laura Christina

Malcesine, Veneto

Hotel Palme

Garda, Veneto

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

search map