Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Residence Rustico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Da Casa Rustico er en gammel landejendom, ligger det på landet omgivet af grønne bakker og vinmarker. Alligevel har du kun ca. en kilometer til byen Gardas hyggelige centrum, hvor der er et godt udvalg af butikker, caféer, isbutikker og restauranter. Til søen, søpromenaden og den lille lystbådehavn, hvor du kan sidde på en bænk og nyde tilværelsen er der ca. 1½ km. Derudover har du et godt udgangspunkt til at besøge både Verona og alle de andre små hyggelige byer ved Gardasøen, samt "vinlandet" Valpolicella, hvor der er vinmarker så langt øjet rækker.

Smag på druerne eller se Gardasøen fra oven

Valpolicella er et område, du ikke bør gå glip af, og foruden den dejlige natur kan du også besøge nogen af de mange vingårde, hvor du både kan få en vinsmagning og købe de gode vine med hjem. Det er bl.a. her at den store kendte vingård Masi ligger, og som et insidertips kan vi også anbefale et besøg på den historiske vingård Serègo Alighieri, som bl.a. har et samarbejde med Masi, og som ligger lige i nærheden. Gården tilhører famlien Alighieri (familie til den italienske poet Dante Alighieri) og her er omvisningen noget ganske særligt, ligesom vinene. Her kan du også høre historien om de berømte Amarone-vine. Hvis du ønsker en mere aktiv ferie, kan vi anbefale en vandretur på bjerget Montebaldo, som du kan nå med kabelbanen fra Malcesine.

Et sted hvor hele familien trives

En anden beskæftigelse hvor hele familien kan deltage er, at tage turen op og ned langs søen på to hjul, og lave nogen hyggelige stop på vejen og nyde de smukke udsigter, en forfriskning og en god italiensk is. Syd for Garda har du nemlig byerne Bardolino og Lazise, som begge er rigtig hyggelige og meget pittoreske. Nord for Garda har du byen Torri del Benaco, hvorfra du kan tage bilfærgen over på den anden side af søen. Turen tager ca. ½ time og koster ikke alverden. Syd for Garda ligger børnenes favoritter Gardaland, Caneva Aquapark, Movieland og Medieval Times restaurant og show.

Læs mere om Residence Rustico

Nyd de lune sommeraftener i haven

Der er i alt ni større eller mindre lejligheder, som ligger i to sammenhængende bygninger med fælles have og stor swimmingpool, hvor der er solsenge og parasoller. De øverste lejligheder ligger på 4. sal, og der er ikke elevator, men du belønnes med en fantastisk udsigt. Bag bygningerne er der parkeringsplads, og foruden nogle få legeredskaber til mindre børn er der også et fælles grill-område.

Rustikke og komfortable lejligheder

Lejlighederne er enkelt indrettet, eller om man vil, rustikke, som navnet antyder, men opfylder de mest basale krav til komfort, og har alle værdiboks, kaffemaskine og satellit TV.

Læs om lejlighederne på Residence Rustico

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map