Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Residence Pratone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Pratone ligger knap 1 km fra Garda centrum og i kort afstand fra den maleriske Punta Virgilio. Her kan du nyde dagen ved poolen, mens dine børn leger i haven eller tage en gåtur ned til søen langs en privat sti.

Dejlige omgivelser for både store og små

Vil man bade, finder man neden for lejlighederne et flot svømmebassin med separat børnebassin og omkring poolen liggestole og udendørsbruser. Til stedet hører grill og parkeringsplads (én plads pr. lejlighed). I nærheden er der restaurant, pizzeria, bar og supermarked. Trods det at komplekset vender mod søen er der ingen søudsigt herfra, grundet den kraftige vegetation.

Læs mere om Residence Pratone

Indretning og faciliteter

Lejlighederne er udstyret med fjernsyn med få satellitkanaler og varmeanlæg til de køligste nætter i ydersæsonerne. Nogle lejligheder kan endda være fordelt på to etager. De fleste har terrasse med bord og stole og tørresnor og parasol
BEMÆRK: Check-in finder udelukkende sted mellem kl. 16.00 og kl. 19.00. Efter kl. 19.00 er det ikke muligt at checke ind og man er nødt til at overnatte på andet hotel for egen regning.

Læs om lejlighederne på Residence Pratone

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map