Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Residence Poiano

Pris fra pr. pers.
Lejligheder af type Central Ny søudsigten fra wellness center Hotellets hammam Eksempel på lejlighed Central
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Poiano ligger i bydelen Costermano ca. 2 km fra centrum af Garda by, med en smuk udsigt over områdets marker og Gardasøen i det fjerne. Det er en del af et større kompleks med pool, som også omfatter et hotel, og er i virkeligheden en del af et helt lille samfund.

Bo i skøn natur

Når man kører gennem den store port, som er afspærret for udefrakommede, og som fungerer elektronisk, befinder man sig på et 60 ha stort område, som er præget af den skønne natur.

Læs mere om Residence Poiano

Restaurant med panoramudsigt

De i alt 160 lejligheder er indrettet i 6 forskellige bygninger som ligger spredt ud over området. I hovedbygningen hvor man henvender sig ved ankomst, og som også huser hotellet, finder man reception, lobby, bar, pianobar og restaurant med udendørsservering og panoramaudsigt mod Gardasøen. Disse faciliteter benyttes selvfølgelig også af de som bor på hotellet - ligesom man deles om alle de øvrige faciliteter.

Mange faciliteter

Disse indbefatter blandt andet en olympisk swimmingpool (25 x 50 m), børnepool (miniklub og animation for børn ved poolen), 6 tennisbaner med grus, som er oplyst om aftenen og hvor det er muligt at få undervisning mod betaling, syntetisk fodboldbane, volleyballbane, vaskeri (mod betaling), ligesom der selvfølgelig er parkeringsmulighed i nærheden af de forskellige lejligheder, og endelig har lejlighederne Central aircondition. NB: Svømmebassinet bliver ind i mellem brugt til diverse vandsport, hvorfor man kan risikere at opleve, at dele af bassinet er optaget af sportsudøvere.

Tæt på faciliteter eller mere fredeligt. Vælg selv

Lejlighederne er alle pænt indrettet i forskellige udtryk. De har alle opholdsrum med sovesofa, køkkenniche, soveværelse(r) og bad med brus og toilet. Der er også en lille møbleret balkon eller terrasse/udendørs areal til alle de lejligheder som In-italia formidler. Lejlighederne af typen Central ligger tæt på hovedbygning og med nem adgang til de fælles faciliteter, imens lejlighederne af typen Classic ligger spredt over den store ejendom på 60 hektar. De sidste, altså lejlighederne af typen Classic, byder på mere fredelige omgivelser men kræver at man er villige til at gå lidt for at tage en dukkert eller spise på restauranten.

Lejlighederne på Residence Poiano

Toværelseslejlighed Central med 2/4 sovepladser (med terrasse / balkon)

Lejlighederne er ca. 40-45 m² og råder over aircondition samt enten terrasse eller balkon med havemøbler. De består af opholdsrum med køkkenniche og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles), og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Central med 4/6 sovepladser (med terrasse / balkon)

Lejlighederne er ca. 50-55 m² og råder over aircondition samt enten terrasse eller balkon med havemøbler. De består af opholdsrum med køkkenniche og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles), soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng, og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Classic med 2/4 sovepladser (med terrasse / balkon)

Lejlighederne er ca. 40-45 m² og råder over enten terrasse eller balkon med havemøbler. De består af opholdsrum med køkkenniche og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles), og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Classic med 4/6 sovepladser (med terrasse / balkon)

Lejlighederne er ca. 50-55 m² og råder over enten terrasse eller balkon med havemøbler. De består af opholdsrum med køkkenniche og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles), soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng, og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populært i Veneto

search map