Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Residence Parco del Garda

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedets lejligheder og bungalows er placeret rundt omkring i en kæmpe privat park på ca. 200.000 m² med græs og oliventræer. Den store park gør, at naturen er helt tæt på til trods for, at der kun er ca. 1 km. til centrum af Garda by og lidt mindre til selve søen. Officielt har stedet 3 stjerner, men vi har valgt at give det 2½ sol, hvilken betyder at standarden er under middel.

Uanede børnefaciliteter som blandt andet børnepool

I den store private park findes mange fællesfaciliteter – to store svømmebassiner samt flere børnebassiner, legeplads, bordtennis og fire tennisbaner. Du kan derudover benytte dig af stedets egen restaurant/pizzeria (også take-away), der har terrasse med en utrolig smuk søudsigt, og bar, samt det lille supermarked, hvor dagligdagens fornødenheder kan købes. Alle disse faciliteter gør, at stedet er ideelt til især børnefamilier, som ønsker en afslappet ferie i grønne omgivelser, hvor der er plads til at børnene kan løbe rundt og lege, og hvor det ikke er nødvendigt at køre ud fra hver dag. Parco del Garda er nabo til Hotel Marco Polo, der råder over nogle af de fælles faciliteter, som altså er fælles med hotellets gæster, bl.a. receptionen.

Læs mere om Residence Parco del Garda

Flere typer af boliger

Stedet har ca. 100 boliger – lejligheder og bungalows– som alle har fjernsyn, værdiboks og møbleret balkon eller terrasse, med undtagelse af de etværelses lejligheder. De få lejligheder ligger alle omkring supermarkedet og er af lavere standard end bungalowerne, da de er af lidt ældre dato og dårligere møbleret.

Læs om lejlighederne på Residence Parco del Garda

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map