Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Poiano Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Poiano Resort ligger i bydelen Costermano ca. 2 km fra centrum af Garda by. Resortet ligger på en lille bakke i et dejligt kuperet terrain så I har en smuk udsigt over marker og Gardasøen i det fjerne. Omgivelserne er rolige og børnevenlige og der er msasser at tage sig til.
Foruden pool og sportsaktiviteter er her også restaurant, bar og et dejligt SPA.

Bo i grønne omgivelser

Lejlighederne er del af et større kompleks der også inkluderer et hotel og det danner et helt lille bysamfund. Når I kører igennem den store port, der er afspærret med en elektronisk bom, befinder I jer på et 60 hektar stort område som er præget af den skønne natur der er så karakteristisk for området rundt om søen.

Læs mere om Poiano Resort

Restaurant med panoramudsigt

De i alt 160 lejligheder er indrettet i 6 forskellige bygninger som ligger spredt ud over området. I hovedbygningen hvor man henvender sig ved ankomst, og som også huser hotellet, finder man reception, lobby, bar, pianobar og restaurant med udendørsservering og panoramaudsigt mod Gardasøen. Disse faciliteter benyttes selvfølgelig også af de som bor på hotellet - ligesom man deles om alle de øvrige faciliteter.

Stor pool med poolbar

På resortet finder I en opympiesk pool (25 X 50 m.) samt børnepool (der er miniklub og spil til børn ved poolen). I poolområdet finder der også en bar hvor I kan bestille forfriskninger og snacks i løbet af dagen.

Derudover er der 6 tennisbaner (grus) som er oplyst om aftenen (det er muligt at få tennislektioner mod betaling), fodboldbane (kunstgræs) og volleyballbane. Hvis I har brug for mere afslappende aktiviteter kan I besøge resortes SPA afdeling med saune, tyrkisk bad, træningsrum og afslapningspool (ikke til svømning).
Af mere praktiske faciliteter findes der et vaskeri (mod betaling) og naturligvis parkeringspladser i nærheden af de forskellige lejligheder. Prisen for adgang til Wellness er for 3 timer.

NB: Svømmebassinet bliver ind i mellem brugt til diverse vandsport, hvorfor man kan risikere at opleve, at dele af bassinet er optaget af sportsudøvere.

Lejligheder med balkon eller terrasse

Lejlighederne ligger i længer som ligger spredt ud over den 60 hektar store ejendom. De er enkle og lidt slidte men har alle en opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, en eller flere soveværelser samt badeværelse med bruser og toilet. De er også udstyret med en lille møbleret balkon eller terrasse/udeområde. En del af dem har en lille trappe op til soveværelset og badeværelset.

Hvis I ønsker søudsigt kan dette vælges under lejlighedstype.

En del af lejlighederne ligger i mere fredelige omgivelser men det giver lidt længere afstand til poolområde og retaurant.
Lejlighederne har deres egen reception ved siden af hotellet i hovedbygningen

OBS! Aircondition og opvarmning styres centralt fra receptionen og tændes når de anser at det er nødvendigt.

Læs om lejlighederne på Poiano Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map