Anmeldelser af Parkhotel Oasi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Parkhotel Oasi

Læs personlige anmeldelser af Parkhotel Oasi som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Parkhotel Oasi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ok hotel.

Hotel er af ældre dato, men bliver holdt, så standarden er fornuftig stadig. Rent alle steder og venligt personale.
Svarer til prisen for opholdet.

Gardasøen som feriedestination

Parkhotel Oasi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden

Kunne godt være mere spændende og måske skifte lidt på indholdet.
 
Selve indkvarteringen på Parkhotel Oasi
Dobbeltværelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

Også her kunne der tænkes over indholdet på buffet bordet, ensformigt.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Parkhotel Oasi

Gardasøen som feriedestination

Parkhotel Oasi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Parkhotel Oasi
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Niels Jørgen og familien fra Melby boede på Parkhotel Oasi i Garda fra d. 5. til d. 14. juni 2010.

Her er lidt fra vores tur til byen Garda ved Gardasøen. Vi ankom til Hotel Oasi i Garda den 05/06 klokken ca. 16:00 og i år havde vi vores datter, som er hadicappet med på turen og derfor havde vi valgt Hotel Oasi, hvor vi selv var sidste år ( Læs min beretning fra sidste år ) og vidste at de kunne indlogere os i en 3 sengs værelse med hadicptoilet. Vi skulle være der 9 overnatninger og jeg vil gerne herigennem rose personalet for en fin betjening og vi fik også et fint rum som virkeligt var handicapvenligt. Det eneste der manglede var et badeforhæng ved bruseren, så når hun havde været i bad, var hele toilettet oversprøjtet med vand, men ellers et fint rum i stueetagen, som lovet. Vi havde en herlig tur derned og vejret var fint alle dage, hvor vi benyttede os af at køre en tur til Passo Pordoi i Dolomitterne, ( kørte selv ) og det var en fantastisk tur, hvor også handicappede kan kommer op på toppen. Så man skal ikke være nervøs for at kommer ned og være handicappet, alle er søde og hjælpsomme. Jeg sender lidt feriebilleder lidt senere når de er redigerede, men stor ros og jeg vil benytte mig af
" in-Italia " igen næste gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Charlotte og familie fra St. Fuglede boede på Parkhotel Oasi i Garda fra d. 4. til d. 11. juli 2009. Hun skev efter rejsen:

Vi har været meget tilfredse med jer som rejse selskab. Alt har fungeret og det at I følger op på hvordan vores ferie har været er en god ting.

Vi var afsted i uge 28 og boede på Park Hotel Oasi, ved Gardasøen. Det eneste som vi syntes I skulle tilføje i jeres oplysninger om hotellet er at hele poolen desværre er 1,70 dyb. Det er lidt synd for de forældre som har små/mindre børn med at opdage at er ikke er noget sted i poolen hvor de kan bunde. Vi syntes at jeres beskrivelse af hotellet ellers lever op til det vi har set og oplevet. Personalet er meget venlige og der er rent og pænt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Niels Jørgen og rejsefælle fra Melby boede på Parkhotel Oasi i Garda fra d. 13. til d. 21. juni 2009.

Først tak for jeres modtagelsesmail og dernæst så lidt om vores ferietur til Garda. Vi har før været ved Gardasøen, men denne her tur vil overgå de andre ture. Vi havde en fantastisk tur og godt vejr med op til 34 grader i skyggen og kun en dag med overskyet vejr.
Hotellet levede mere end op til vores forventninger, godt værelse og en meget fin betjening og ikke minst maden var fortrinlig, med op til 3 varianter på både forret, hovedret og dessert plus et stort salatbord, så jeg kan roligt anbefale både sted og hotel.
Skal man pege på noget, det er svært, så må det være, at man godt kunne tænke sig at få et kort over byen og at man fra jeres side oplyste, at man kunne booke sig på forskellige ture ved at henvende sig i reseptionen. Når man tænker på hotellets kvalitet, så undrer mman sig lidt over, at der ikke er en pool til mindre børn, mere af hensyn til børnefamilier, da poolen er 1,8 m. dyb over det hele, men ellers en fantastisk tur, hvor vi fik booket os på en tur til Dolomitterne, godt nok med engelsk guide, men det betød mindre, da vi kom op på Pass Pordoi i næsten 3000 meters højde. Jeg tænker på at tage derned næste år også, og kunne godt tænke mig at besøge det vinslot hvor man fremstiller den fine Amarone vin, som vi nød på hotellet.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Gregers og Anne-Marie fra Frederiksberg boede på Parkhotel Oasi i Garda fra d. 27. til d. 28. juli 2007, på I Cardellini i Pescia fra d. 28. juli til d. 4. august 2007 og på Palazzo Bandino i Chianciano Terme fra d. 4. til d. 11. august 2007.

Garda
Det var et dejligt hotel, der lå tæt ved vandet. Vi havde "kun" én overnatning, men kan klart anbefale hotellet. Gode værelser, dejligt pool, fin betjening og ok mad. Klart et hotel vi ville bruge igen, hvis vi skal bo ved Gardasøen.

Pescia/I Cardellini
En rigtig dejlig bolig. Alt virkede forholdsvist nyt. Fin lille terrasse foran lejligheden og rigelig plads til fire personer. Området er fint, og der er gode udflugtsmuligheder. Hyggelig restaurant i byen (Hos Laura), hvor vi spiste en del gange. Specielt var de fantastiske til at tage i mod de ældste i familien (to på 80 år.). Vi havde en dejlig uge og nød godt af værternes hjælpsomhed, specielt da vores bil gik i stykker, men også med at ringe til restaurant og bestille bord. Der mangler kun en rigtig pool, men bassinet var ok og pænt rent.

Chianciano Terme/Palazzo Bandino
Fin lejlighed, men meget slidt og knap så rent som I Cardellini, hvor vi kom fra. Den lejlighed vi havde, ville nok være mere egnet til en familie med to børn end til fire voksne, som vi var. Omgivelserne er meget fine, og der er en dejlig stor pool, som vi nød meget. Man kan også fremhæve restauranten på stedet. For 20 euro får man 4 retter mad og al den vin, man kan drikke til. Dejligt for både børnefamilier og ældre. Chianciano Terme er en lidt mondæn by, med ældre turister, dejlige forretningen gode shopping muligheder, men så ikke så meget mere. Af udflugt muligheder kan nævnes: Montepulciano, Cortona og den lille by Pienza.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Rita og familie fra Solbjerg boede på Parkhotel Oasi i Garda fra d. 16. til d. 23. maj 2007.

Vi var glade for turen til Garda. Vejrguderne var med os ,så vi fik rigtig fornøjelse af poolen, som var stor og meget pragtfuld, ligeså hele parkanlægget. I havde arrangeret alt godt for os - også bilerne var i orden. Dog havde vi et problem, vi syntes ,at maden var for præget af at det er et stort foretagende.Imidlertid var betjeningen yderst venlig og imødekommende. Der var også rigtig gode vine på kortet.Vi fik en yderst kyndig vejledning i vinene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Hans og hustru fra Randers boede på Parkhotel Oasi i Garda fra d. 17. til d. 22. juli 2006.

Vi har tidligere været i området og kendte det derfor. Hotellet svarede fuldt ud til vore forventninger. Både værelset og betjeningen samt maden var i godt.
Imidlertid var der et problem med trnasporten til opraforestillingen i Verona. Vi blev ikke afhentet kl 1620 idet bussen ikke kom. Ved henvendelse til det italienske bureau blev det oplyst at de havde fået besked på at vi skulle samles op i Sirmione!!! Problemet blev dog løst ved at de sendte en taxa. Servicen fra det italienske bureau var virkelig kompetent og fint. Vi havde forsøgt at ringe til det opgivne nummer dagen før, men kunne af en eller anden grund ikke få forbindelse. Vi nåede derfor at komme i operaen til en stor oplevelse.
Alt i alt forløb turen godt og til vor fulde tilfredshed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Bella Peschiera Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Scapolatiello

Cava de' Tirreni, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map