Hotel i Garda ved Gardasøen

Parkhotel Oasi

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gardasøens sceniske naturskønne landskaber vil imponere dig

I Garda er der ingen grund til at kede sig, selvom byen er lille, er der masser at foretage sig og gode muligheder for udendørs aktiviteter. Hotellet ligger tæt på centrum (1,5 km) og der er kun ca. 15 minutters gang til søen. Garda er en livlig by i højsæsonen, der er et fint lille historiske centrum med masser af små snørklede stræder, butikker, restauranter, hvor det er sjovt bare at slentre rundt. Selvfølgelig er søen epicentret for Garda, der findes nogle små strande i nærheden. De fleste er stenstrande. Lidt ud over Garda by finder du nogle livlige strande på vej mod byen Punta San Vigilio. Udsigten er her fantastisk, en af de smukkeste på hele søen og vandet er krystalklart.
Der er et godt udvalg af mange sjove vandsportsaktiviteter. Windsurfing, sejlads eller leje af en båd er f.eks. en mulighed. Omkring Garda er der en betagende smuk natur, så hvis du er til naturskønne vandreture er det blot om at vælge sig en rute. På den lille havn du finder en dejlig plads med nogle rare terrasser.

Sæt dig til rette i haven

På Parkhotel Oasi forsøger de at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Selvom vi fandt hotellet en smule outdatet, var de faciliteter og tjenester, de tilbød, levede bestemt op til standarden. Hotellerne tilbyder en meget grøn og rummelig have fyldt med oliven og citrontræer. Her kan du finde en behagelig liggestol i skyggen af et træ og bare slappe af eller læse en bog. Hvis du ønsker en dukkert, skal du blot hoppe i den nærmeste olympisk store swimmingpool. Der serveres lette snacks og drikkevarer omkring poolen, hvis du ikke ønsker at gå ud til frokost.
Om aftenen kan du nyde en middag på restauranten Oasi. En hyggelig restaurant, hvor de serverer italienske- og internationaleretter. Udvalget af vine er selvfølgeligt stort.
Hvis du stadig er på benene efter middagen og ikke vil i seng, er loungebaren åbent indtil midnat. Morgenbuffeten er stor og har et godt udvalg, så du kan starte din dag med god energi.

Læs mere om Parkhotel Oasi

Gammeldags og rummelige værelser

Hotellet består af dobbelt, tredobbelt og familieværelser. Der er i alt 126 værelser. Udsmykningen er en smule gammeldags, men for italienske størrelser, er de helt rummelige. En ulempe er, at wifi ikke er tilgængelig på værelserne og kun i fællesområderne af hotellet. Værelserne har alle balkon eller terrasse, aircondition (fra 1/7 til 31/8), satellit-tv, telefon, minibar, pengeskab. Badeværelserne har bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Bella Peschiera Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Torre Paradiso

Minori, Campania

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Veneto

Residence Adriana

Lido di Jesolo

Residence Liana

Torri del Benaco

search map