Hotel i Garda ved Gardasøen

Hotel Royal & Suite

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Royal & Suite ligger i den hyggelige by Garda, ca. 400 meter fra centrum og i samme afstand til søen. Når din lyst til at bade i poolen er blevet styret, kan du tage til den offentlige strand, der ligger ca. 800 meter her fra.

To hoteller samme faciliteter

Mange kender både Hotel Suite og Hotel Royal. I dag er det, der oprindeligt var to hoteller, blevet slået sammen – de ligger også kun få trin fra hinanden. Man kan ønske at man helst vil bo på det ene frem for det andet men der gives ingen garanti for, at det vil ske. De fleste vil nok ikke mene, at dette gør noget, da faciliteterne på hotellerne er de samme. Der er mulighed for parkering på stedet og tæt på findes der et busstoppested.

Læs mere om Hotel Royal & Suite

Værelser med balkon eller terrasse

Fælles for begge bygninger er, at indretningen føles lidt gammeldags med lavt til loftet, træmøbler og tunge sofaer. Det lave loft og de lidt mørke farver på væggene betyder, at man godt kan føle sig lidt lukket inde især på gangene. Værelserne er alle simpelt indrettet, men råder over fjernsyn, telefon, badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Værelserne har enten balkon eller terrasse.

Restaurant hvor halvpension er med i prisen

Begge bygninger har hver deres swimmingpool og restaurant. Prisen for et værelse er da også inklusiv halvpension (og kan ikke bestilles uden denne), dette betyder morgenmad bestående af en buffet og aftensmad, hvor man vælger mellem 3 forskellige forretter, hovedretter og desserter samt en salatbuffet. Det er ikke en gourmetoplevelse der venter en, men det er faktisk meget man får for pengene.

Her bor du centralt

Både hotellernes indendørs og udendørs fællesarealer og værelserne kunne godt trænge til en kærlig hånd og en ekstra tur med støvkluden. Derfor egner disse hoteller sig bedst til de rejsende som gerne bor en smule spartansk, ikke har lyst til at tage ud at spise hver dag, men som gerne vil have adgang til swimmingpool samtidig med at de bor centralt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Palme

Garda, Veneto

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Populært i Veneto

Borgo Ca' dei Sospiri

Quarto d'Altino

Residence Liana

Torri del Benaco

search map