Hotel i Garda ved Gardasøen

Hotel Palme

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Palme ligger ca. 300 meter fra centrum af den lille hyggelige by Garda og der er samme afstand til søen. Derudover er der ca. 800 meter til en offentlig badestrand og der findes et busstoppested lige udenfor. Hotellet er omkranset af en grøn park med svømmebassin til både små børn og voksne, begge dele deles med søsterhotellet Suite, som ligger lige ved siden af. Der er desuden mulighed for parkering.

Indbydende på trods af...

Indretningen af hotellet føles lidt gammeldags med lavt til loftet, træmøbler og tunge sofaer. Det lave loft og de lidt mørke farver på væggene betyder, at man godt kan føle sig lidt lukket inde især på gangene. Hotellets værelser er simpelt indrettet men råder alle over fjernsyn, telefon, badeværelse med toilet og bruser eller karbad. En del af værelserne har ligeledes møbleret balkon eller terrasse. Både fællesarealer og værelserne kunne godt trænge til en kærlig hånd og en ekstra tur med støvkluden, men fremstår alligevel indbydende.

Læs mere om Hotel Palme

Restaurant hvor halvpension er med i prisen

Der findes ligeledes restaurant på hotellet og prisen er da også inklusiv halvpension, hvilket betyder at morgenmaden består af en buffet og aftensmaden af forret, tilbehør til hovedretten og desserter samt en salatbuffet - og dette er ens for alle, mens man vælger sin 'primo' og hovedret dagen i forvejen ud fra et menukort med et vidst udvalg. Det skal noteres at maden er rigelig, men at man ikke skal forvente den store gastronomiske oplevelse.

Her bor du centralt

Hotellet er derfor mest til de rejsende som gerne bor en smule spartansk, ikke har lyst til at tage ud at spise hver dag men som gerne vil have adgang til svømmebassin samtidig med at de bor centralt.

Læs om værelserne på Hotel Palme

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Hotel Laura Christina

Malcesine, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Populært i Veneto

search map