Hotel i Garda ved Gardasøen

Hotel Marco Polo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Marco Polo ligger oppe over San Virgilio bugten, nord for den lille hyggelige by Garda. Der er ca. 500 meter til Gardasøen og ca. 1 km. til centrum af Garda. Ikke nok med at hotellet ligger centralt, så er der også udsigt over søen fra fællesterrassen, hvor du kan nyde en forfriskende drink, når du ikke slapper af i haven ved poolen.

Restaurant hvor halvpension er med i prisen

Hotellet er omkranset af en stor frodig have, hvor der findes et lækkert svømmebassin med børneområde samt mulighed for at spille bordtennis. Desuden kan du mod betaling benytte dig af hotellets tennisbaner samt minibus til Garda centrum (dog kun i højsæsonen). På stedet findes der restaurant og prisen er da også inklusiv halvpension, hvilket betyder at morgenmaden består af en buffet og aftensmaden af forret, tilbehør til hovedretten og desserter samt en salatbuffet, mens du dagen i forvejen vælger 'primo' og hovedret fra menukortet. Der findes ligeledes en café og en bar med musik og dans (op til 2 gange om ugen). Du kan desuden benytte dig af den dejlige terrasse, hvor det er muligt at sidde og nyde udsigten over søen. Der er trådløst internet på hotellets fællesområder. Da Hotel Marco Polo ligger ved siden af Residence Parco del Garda er mange af faciliteterne fælles med gæsterne dér og omvendt.

Læs mere om Hotel Marco Polo

Rummelige værelser

Hotellets værelser er ikke noget særligt, men fremstår alle rummelige og bekvemme. De råder alle over satellitfjernsyn, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser. De er desuden alle udstyret enten med balkon eller terrasse med stole. NB.: Bemærk at værelserne ikke er udstyret med aircondition.

Nyd hotellets placering i grønne omgivelser

Selve hotellet er af ældre dato og gangene, hvor værelserne er placeret, kan fremstå lidt uinteressante. Dette opvejes dog til dels af den dejlige terrasse, den frodige have og placeringen i grønne omgivelser. Hotellet egner sig derfor godt til dem der gerne vil bo et afslappende og stille sted, dog uden at være tvunget til at tage ud at spise hver dag.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Palme

Garda, Veneto

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Hotel Poiano

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Hotel Palme

Garda, Veneto

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

Residence Adriana

Lido di Jesolo

search map