Hotel i Garda ved Gardasøen

Hotel La Perla

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel La Perla ligger 200 meter fra Gardasøen i et stille og privat område tæt på Gardas historiske centrum. Hotellet fremstår velholdt, dog lidt gammeldags indretttet anno 1970.

Stort og flot poolområde

Hotellet råder over bar, restaurant, et stort fællesrum med satellit-tv, elevator, internetpoint, cykeludlejning, aircondition, mulighed for opvarmning, parkeringsplads og garage. På stedet findes der et stort poolområde med både pool til de voksne og til de mindste, liggestole og parasoller samt snack bar. Det flotte poolområde ligger bag hotellet som nåes via en gangtunnel under vejen og er omgivet af træer og skærmende buske, så det eneste man aner er byens tage nedenfor.

Restaurant med lokale retter

Morgenmaden serveres som buffet og der er lagt vægt på, at der er meget at vælge imellem og at den er sund. Hotellet har i det hele taget meget fokus på den mad de serverer og prøver at servere retter med lokale produkter som passer til årstiden ledsaget af et stort vinkort.

Værelser med gode faciliteter

Hotellets 148 værelser er fordelt på hotellets 4 etager og er alle indrettet med fokus på at få hotellets gæster til at føle sig godt tilpas. Alle værelser råder over badeværelse med brus og hårtørrer, pool håndklæder, telefon, satellit-tv, radio, minibar, værdiboks, aircondition og mindre møbleret balkon. Værelserne er ret små og i de fleste af dem er der ikke plads til en ekstra opredning - mod forespørgsel er det dog muligt at få værelser med én ekstra opredning til børn under 12 år (den er 160 cm lang).

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Bella Peschiera Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Palme

Garda, Veneto

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Hotel Marco Polo

Garda, Veneto

Populært i Veneto

search map