Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Corte Leonardo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Corte Leonardo ligger i et fredeligt beboelseskvarter i udkanten af Garda by blot ca. 400 m fra søen og fra Gardas stemningsfulde og historiske centrum med gyder og stræder, hvor det pibler med små spisesteder, forretninger, isbarer og kaffebarer.

Pool til både store og små

Faciliteterne på stedet spænder bredt og byder blandt andet på swimmingpool (ca. 12 x 5 m) med liggestole og parasoller, en børnepool, idendørs og udendørs legeplads, et fitness-hjørne, bordtennis, vaskefaciliteter (mod tillæg) og garage.

Gode faciliteter i lejlighederne

Lejlighederne råder over sat-tv, aircondition, værdiboks og køkkenhjørne med opvaskemaskine, kogeplader og mikrobølgeovn. Til samtlige lejligheder hører der enten balkon eller terrasse, som er møbleret med bord og stole samt grillplads. BEMÆRK: Check-in finder udelukkende sted mellem kl. 16.00 og kl. 19.00. Efter kl. 19.00 er det ikke muligt at checke ind, og man er nødt til at overnatte andetsteds for egen regning.

Lejlighederne på Corte Leonardo

Treværelseslejlighed Plus med 4/6 sovepladser (med terrasse)

Denne lejlighedstype B ligger enten i stueplan eller på 1. sal og er på ca. 45 m². De består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne samt et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Derudover er der badeværelse med toilet og badekar. Disse lejligheder har også balkon eller terrasse.

Treværelseslejlighed Top med 4/6 sovepladser (med terrasse og søudsigt)

Denne lejlighedstype ligger enten i stueplan eller på 1. sal og er på ca. 45 m². De består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne samt et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Derudover er der badeværelse med toilet og badekar. Du finder desuden balkon eller terrasse med direkte søudsigt

Fireværelseslejlighed Plus med 6/7 sovepladser (med terrasse)

Denne lejlighedstype C ligger i stueplan og er på ca. 65 m². De består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne samt et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og badekar - alt sammen i stueplan. Går man et par trin ned, så kommer man til lejlighedens anden afdeling med et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med en enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har også terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Anbefalinger til dig

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Populært i Veneto

search map