Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Corte Leonardo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Corte Leonardo ligger i et fredeligt beboelseskvarter i udkanten af Garda by blot ca. 400 m fra søen og fra Gardas stemningsfulde og historiske centrum med gyder og stræder, hvor det pibler med små spisesteder, forretninger, isbarer og kaffebarer.

Pool til både store og små

Faciliteterne på stedet spænder bredt og byder blandt andet på swimmingpool (ca. 12 x 5 m) med liggestole og parasoller, en børnepool, idendørs og udendørs legeplads, et fitness-hjørne, bordtennis, vaskefaciliteter (mod tillæg) og garage.

 

Læs mere om Corte Leonardo

Gode faciliteter i lejlighederne

Lejlighederne råder over sat-tv, aircondition, værdiboks og køkkenhjørne med opvaskemaskine, kogeplader og mikrobølgeovn. Til samtlige lejligheder hører der enten balkon eller terrasse, som er møbleret med bord og stole samt grillplads. BEMÆRK: Check-in finder udelukkende sted mellem kl. 16.00 og kl. 19.00. Efter kl. 19.00 er det ikke muligt at checke ind, og man er nødt til at overnatte andetsteds for egen regning.

Læs om lejlighederne på Corte Leonardo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Corte Leonardo

Læs personlige anmeldelser af Corte Leonardo som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Corte Leonardo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Corte Leonardo

Skøn ferie

Så er vi hjemme fra vores 3. ferie på Corte Leonardo....igen en rigtig dejlig ferie i dejlige omgivelser..
I år boede vi i en af de store lejligheder - til 7 personer. Og igen oplevede vi en fuld funktionel lejlighed, dog vil vi foreslå, at enkelt sengen i kælderen udskiftes med en 3/4 seng.... Vi var 6 voksne afsted og sovesofaen i stuen er ikke af den bedste kvalitet, når det er voksne, der skal sove derpå.... og når ja så havde vi desværre en som kom hjem med en øreinfektion efter at have badet i poolen .....

Læs mere

Bedømmelse af Corte Leonardo

Perfekt sted bare nogle minutters gang til søen

Læs mere

Bedømmelse af Corte Leonardo

Læs mere

Bedømmelse af Corte Leonardo

Læs mere

Perfekt ferie!

Allerede 2. gang vi har reserveret ferie gennem in-italia og igen er vi helt tilfredse.
Alt har fungeret problemfrit fra ankomst til afgang. Meget ukompliceret og alt i perfekt stand. Området var meget dejligt og rent. Vi vil vende tilbage!
Spørgsmål til in-italia: Tilbyder I nogle lignende steder som Corte Leonardo i den nordlige del af Gardasøen??

Læs mere

Bedømmelse af Corte Leonardo

Læs mere
 
search map