Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Appartamenti Le Rasole

Tegning over pool ved Appartamenti Le Rasole Tegning over pool ved Appartamenti Le Rasole Tegning over pool ved Appartamenti Le Rasole Tegning over pool ved Appartamenti Le Rasole
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Appartamenti Le Rasole er et enkelt overnatningssted med en dejlig beliggenhed, hvor du er omgivet af en grøn have og har en smuk udsigt over dalen. Der er ikke mere end 1½ km til Gardas centrum med den hyggelige sommerstemning.

En dejlig have, hvor du kan slappe af

Den dejlige have er anlagt i terrasser, og det samme gælder huset, som rummer de i alt 10 lejligheder. Der er nogle ganske få legeredskaber til mindre børn, og ellers bruges haven mest til almindelig afslapning. Der er en grill til fælles brug, hvis ånden kommer over dig, og der er også et fælles vaskerum, som du kan benytte gratis.

OBS. De er i gang med at bygge en pool på Le Rasole, og efter planen er den klar i midten af maj 2018. Vi tager dog forbehold for evt. forsinkelser.

Der er privat parkering mellem oliventræerne langs vejen, hvilket er praktisk, for du har brug for en bil for at komme frem. Samtidig slipper du så for at lede efter parkeringsmuligheder, når du kommer hjem fra dine udflugter langs søen. Der er ikke langt til det kendte vindistrikt Valpolicella og det samme gælder den berømte operaby Verona.

Læs mere om Appartamenti Le Rasole

Spis lokalt på nærliggende restauranter

Har du lyst, kan man gå til centrum, men du skal regne med ca. ½ times gang (afhængig af tempoet), og der er ca. 2,1 km til byens strandpromenade. Der er dog et stoppested lige uden for døren, hvor du kan hoppe på en lille bus, som kører gratis frem og tilbage til Garda.

I centrum er der mange udendørs serveringssteder og gode restauranter, hvis ikke du selv foretrækker at lave mad. Men du behøver ikke gå langt for at "spise ude", for der er flere lokale restauranter i området. Den nærmeste ligger ca. 850 meter fra stedet.

Lejlighed med udendørsområde

Lejlighederne er pæne men enkelt indrettet og de har alle privat balkon eller terrasse. De består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa, satellit TV, værdiboks og køkken med gasblus, køleskab og kaffemaskine. Der er et soveværelse samt bad med bruser. Forskellen på de forskellige typer er størrelsen på terrassen, udsigten og at nogen har et nyere køkken.

Lejlighederne på Appartamenti Le Rasole

Lejlighed m. 1 soveværelse, 2-4 personer m. terrasse mod haven

Du har en stue med køkkenhjørne og sovesofa til 2 personer, soveværelse med dobbeltseng, badeværesle med bruser og toilet. Terrasse og udsigt over haven.

Lejlighed m. 1 soveværelse, 2-4 personer m. lille terrasse

Denne lejlighed ligger midt i ejendommen. Du har en stue med køkkenhjørne med sovesofa til 2 personer, soveværesle med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet. Desuden en lille terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map